Ceca danas slavi 50. rođendan, a niko ne zna kako je izgledala kao beba! Pogledajte jedinu fotografiju

Ceca danas slavi 50. rođendan, a niko ne zna kako je izgledala kao beba! Pogledajte jedinu fotografiju

Autor: | 14/06/2023

0

Ceca Ražnatović slavi jubilarni rođendan

Status folk dive, karijera na kojoj bi joj pozavidele sve kolege, sin i ćerka koji je čine ponosnom majkom, dva unuka, tragična smrt supruga koji je bio njena sudbinska ljubav, bolni lomovi, fatalna lepota i brojni udvarači...

Sve to stalo je u 50 godina života Svetlane Cece Ražnatović koja danas slavi jubilarni rođendan.

Dejan Milićević

 
 

Iako je planirala da tim povodom napravi veličanstvenu proslavu, na kojoj bi okupila porodicu, prijatelje i kolege, Ceca je od te ideje odustala nakon saznanja da je njena ćerka Anastasija, koja je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči FOTO

- Rođendan neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji, desila se tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Mene život nije mazio. Imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima - rekla je Ceca i dodala:

- Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja, da se svi zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje.

Miloš Nadaždin

 
 

Uprkos tome što je naglasila da od slavlja nema ništa, na Cecinu adresu već danima pristižu pokloni, a fanovi su joj poslali i rođendansku tortu sa natpisom “Žena, majka, kraljica”.

Instagram

 

Kao što je poznato, muzička zvezda rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi. Odrasla je u skladnoj porodici, uz oca Slobodana, majku Miru i sestru Lidiju, sa kojima je i danas izuzetno bliska.

Pročitajte: Strogi roditelji Ceci jednu stvar nikada nisu oprostili - Mira i Slobodan Veličković želeli su ovakav život svojoj ćerki

Povodom važnog datuma u svom životu, Ceca je na društvenim mrežama objavila jednu od svojih prvih fotografija, nastalu u periodu kad je tek prohodala. Na njoj se vidi preslatka devojčica odevena u belo, sa mašnicama u kosi, koja je još tada znala da pozira pred fotoaparatom, kao da je znala da će joj u životu to biti deo svakodnevice.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti