Anastasija doživela tužnu sudbinu svoje majke: Ceca mesec i po dana pred svadbu izgubila bebu

Anastasija doživela tužnu sudbinu svoje majke: Ceca mesec i po dana pred svadbu izgubila bebu

Autor: | 30/05/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sinoć su saopštili da su, nažalost, izgubili bebu. Tužnu vest fudbaler je podelio sa javnošću preko svog Instagram naloga.

“Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju”, napisao je Gudelj.

Pročitajte: Tužne vesti iz Sevilje - Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili bebu, oglasio se neutešni fudbaler

Instagram

 

Samo nekoliko meseci ranije, Anastasijina majka otkrila je u svom serijalu “Ceca Show” intimnu priču za koju javnost do tok trenutka nije znala. Naime, i ona je, neposredno pred svoju svadbu, izgubila bebu.

- Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali za februar, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu – ispričala je folk zvezda.

Uprkos gubitku, Ceca i njen pokojni suprug nisu želeli da otkazuju venčanje.

- Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno “da” izgovorili kada smo i planirali, 19. februara 1995. godine.

Pročitajte: Ceca priznala sve, odnos sa Anastasijom se promenio - Otišla je od svih, kad god je pozovem ona...

Privatna Arhiva

 

Ceca je jednom drugom prilikom ispričala da je imala problem da ostane u drugom stanju, kao i da je sina Veljka dobila zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

‒ I Željko i ja smo želeli decu. Bilo mi je 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu „Narodni front“ na vantelesnu oplodnju.

Pročitajte: Šeron Stoun progovorila o najvećoj traumi - Izgubila sam devet beba

Boško Karanović

 
 

Posetimo, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj imali su u planu da se venčaju ovog leta, posle Cecinog pedesetog rođendana, a potom da naredne godine u Beogradu upriliče veliko svadbeno slavlje. Hoće li nove okolnosti to promeniti još nije poznato.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti