Ceca otkrila divne porodične vesti, čestitke Bogdani i Veljku od noćas samo pristižu

Ceca otkrila divne porodične vesti, čestitke Bogdani i Veljku od noćas samo pristižu

Autor: | 25/11/2021

0

Veljko i Bogdana Ražnatović, iako su non-stop na meti fotografa i medija, uspešno čuvaju privatnost. Otkako su se venčali 2019. godine, posebno od kada su dobili sina Željka, veći deo vremena provode u Bogdaninom rodnom Titelu.

Pročitajte: Pesma uz po koju suzu radosnicu - Cela estrada na proslavi Željkovog 1. rođendana, presladak dečak poneo tatino prvo odelo

ATA Images

 

Srećna porodica nada se i dolasku novog člana, a da je baš danas u domu Ražnatovića veselije nego ikada otkrila je lično Ceca. 

„Srećna godišnjica“, podsetila je Ceca svoje pratioce na dan kada su se njen sin i snaja jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Pročitajte: Veljko i Bogdana doneli konačnu odluku, vreme je za novi početak

Instagram

 

Ceca i Bogdana od prvog dana odlično se slažu, a na pitanje da li će se uskoro u njihovom domu ponovo začuti plač bebe pevačice je iskreno odgovorila. 

‒ Sada mogu da rode još desetoro dece. Poseban je osećaj kada sam Željka uzela u ruke, kao da sam ga ja rodila. I dan-danas hoće da mi se omakne ljubi te majka. Zna se ko je majka i otac, ali to dete je mene regenerisalo i osvežilo mi život ‒ zaključila je Ceca. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti