Ražnatovići proslavili letnjeg Svetog Nikolu: Cecin unuk u centru pažnje FOTO

Ražnatovići proslavili letnjeg Svetog Nikolu: Cecin unuk u centru pažnje FOTO

Autor: | 23/05/2023

0

Tradicija i vera izuzetno su bitni Ceci Ražnatović, a krsna slava 19. decembra jedan je od najvažnijih dana. Po svemu sudeći folk zvezda je ove godine proslavila i letnjeg Svetog Nikolu, bez velike pompe i u krugu porodice.

printscreenblictv

 

Sveštenik je, kako običaj nalaže, došao u dom Ražnatovića da osvešta slavski kolač, žito i sveću. Stariji sin Veljka i Bogdane Ražnatović bio je u centru pažnje, o čemu svedoči i fotografija na Instagramu. Nasmejani Željko držao je u ruci krst, što je mnoge oduševilo.

Pročitajte: Prizor topi i najtvrđa srca - Bogdanin i Veljkov sin prvi put pred kamerama, upoznajte Krstana Ražnatovića (FOTO)

Instagram

 

Sa sveštenikom se slikala i Ceca, koja je nosila svedenu košulju primerenu prilici. U Ljutice Bogdana živi mnogo dece, što pevačicu, koja uskoro po treći put postaje baka, posebno raduje.

Instagram

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović čeka bebu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a već je poznato da će par dobiti ćerku. Ceca, koja je pre mesec dana dočekala drugog unuka Krstana, presrećna je što u porodicu stiže i jedna devojčica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti