Napušta porodicu i Srbiju: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u ovoj prelepoj metropoli nastavljaju zajednički život

Napušta porodicu i Srbiju: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u ovoj prelepoj metropoli nastavljaju zajednički život

Autor: | 15/08/2022

0

Selidba Anastasije Ražnatović glavna tema u medijima

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj i te kako imaju ozbiljne zajedničke životne planove. O tome koliko je njihova veza stabilna najbolje govori činjenica da će navodno uskoro otpočeti zajednički život u Turskoj.

Naime, kako piše „Alo“, sportista je dobio sjajnu ponudu od jednog fudbalskog tima, a da mu je najveća podrška Anastasija je dokazala kada je pristala da se zbog dečka preseli na Bosfor.

Pročitajte: Posle tri meseca veze Gudelj objavio prvu sliku s Anastasijom, Cecin komentar nikome nije promakao (foto)

Boško Karanović

 

‒ Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u redove aktuelnog turskog šampiona, ekipu „Trabzona“. Njegov sadašnji tim spreman je da ga proda za ogromnu sumu, pregovori su trenutno u toku, te je vrlo moguće da će se zbog poslovnih obaveza Nemanja naredne sezone preseliti na Crno more ‒ započeo je priču izvor, koji je potom otkrio da će fudbalera tamo pratiti i Cecina naslednica.

Pročitajte: Dugo smo i čekali! Okršaj između zaove i snaje - Anastasija i Vanja Gudelj u klinču, sve pršti na Ibici

Instagram

 

‒ Nemanja i Anastasija su u ozbiljnoj vezi i planiraju zajedničku budućnost. Ona je bila prva osoba kojoj je ispričao da je dobio ponudu od turskog prvoligaša i objasnio joj je da je vrlo izvesno da će naredne godine napustiti Španiju. Pitao ju je da li bi ona bila spremna da zbog njega spakuje kofere. Dogovorili su se da prvo on ode u Tursku, a kada se smesti i uklopi u sredinu, Tasa mu se pridružuje – otkrio je sagovornik, koji je istakao da Ražnatovićeva ne planira da zapostavi muzičku karijeru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti