Žene fudbalera vole luksuz: Zavirite u novi dom Zorane Jovanović i njenog poznatog dečka

Žene fudbalera vole luksuz: Zavirite u novi dom Zorane Jovanović i njenog poznatog dečka

Autor: | 10/10/2023

0

Dom Zorane Jovanović sada je u Holandiji

Zorana Jovanović, poznatija pod influenserskim nadimkom Zorannah, već duže vreme je u vezi sa Elojom Rumom, holandskim golmanom. S njim je živela u Americi, pošto je igrao za klub „Kolumbus” iz Ohaja, ali letos su se vratili u Evropu.

Instagram

 

Izabrali su Holandiju, tačnije Arnem, na donjoj Rajni u blizini Najmegena, Rumovog rodnog grada. „Dom”, napisao je fudbaler pored fotografije sa novim dresom.

Pročitajte: Ko je novi dečko blogerke Zorane - Američki golman voli luksuz, ima ćerku, a evo ko mu je bivša FOTO

Zorana je na svom profilu pokazala i kako izgleda njihov novi luksuzni dom.

Pozirala je u dnevnom boravku kojim dominira veliki televizor. Ispod njega, na dugačkom stalku koji izgleda kao da je izrađen od mermera, poređani su cveće, sveće i – tečni kolagen.

Instagram

 

Uz „Vampira”, aktuelni hit Olivije Rodrigo, Zorannah je u jednoj objavi podsetila pratioce da u svoj svet unesu i malo evergrina.

U njenom slučaju, to je bila zelena garderoba, koja je napravila kontrast bojama u prostoriji prilično savremenog enterijera.

Garnitura u trpezariji je siva, kao i orman od poda do plafona koji se vidi iza Zorane.

S obzirom na to da su se u novi životni prostor tek nedavno uselili, opremanje još traje. Zorana je deo enterijera otkrila i u snimku na Jutjubu.

– Stan ću vam pokazati kada sve završim, kada kupim sve detalje i dekoraciju, kada promenim u boju koju želim. Do tada ćete videti samo delove. Prelep je, jedva čekam da sve namestimo kako treba i da vam pokažemo.

Pročitajte: Bivše najbolje drugarice - Njoj je Aleksandra Popović poveravala sve tajne, a onda su novac i slava promenili sve (foto)

Moderno, luksuzno, stvoreno za uživanje. Verujemo da Zorana i njen dečko neće žaliti novca da oazu u Arnemu opreme po svojoj meri i željama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još