Ovaj folk pevač je 17 godina bio ljubav majke Jelene Karleuše: Živi povučeno, a evo kako danas izgleda FOTO

Ovaj folk pevač je 17 godina bio ljubav majke Jelene Karleuše: Živi povučeno, a evo kako danas izgleda FOTO

Autor: | 24/05/2023

0

Majka Jelene Karleuše Divna u mlađim danima bila je jedna od najlepših žena Beograda i jedna od najpopularnijih radio-voditeljki. Mnogi su joj se udvarali, ali ona, posle razvoda od Dragana Karleuše, sa kojim je dobila ćerku, više nije želela da oblači venčanicu.

Instagram

 

‒ Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve više sam imala osećaj da bih u braku bila sputana ‒ govorila je. Ipak, njena veza sa četiri godine mlađim muzičarem Velimirom Galetom Mitrovićem, trajala je sedamnaest godina, duže nego što je zvanično bila u braku.

‒ Jelena je oduvek bila pametna i znala je da mama ne može ceo život da bude sama. Nije komentarisala našu vezu, ali je bila blagonaklona prema njemu. Nikada se nije vratila s puta a da Galetu, baš kao i meni, nije donela poklon. Čak je umela da, kada se posvađamo, stane na njegovu stranu ‒ pričala je Divna Karleuša.

Pročitajte: Nije ih rodila Divna, ali im je otac isti - Ovo su braća Jelene Karleuše FOTO

Arhiva HELLO!

 
 

O razlozima rastanka Gale je jednom prilikom ispričao:

‒ Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli svaki kontakt.

Vest o njenoj smrti 2019. godine teško je primio.

‒ Divnu ću pamtiti kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obeležila veliki deo mog života i to nikada neću zaboraviti ‒ izjavio je posle sahrane, kojoj je prisustvovao.

Pročitajte: Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš... Jelena Karleuša slomljena, oproštajna poruka će vas naježiti FOTO

Boško Karanović

 

O privatnom životu Galeta Mitrovića danas se malo zna. Na društvenim mrežama ga nema, a retko se pojavljuje i na javim skupovima. Pre godinu dana gostovao je u emisiji „Folkoteka”, na Televiziji Požarevac. Publiku je podsetio na svoje najveće hitove i uverio je da se, osim što se malo ugojio, nije mnogo promenio iako je zakoračio u šezdesete.

Youtube printscreen

 

Youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!

Slične Vesti