Čovek koji je sa Divnom proveo 17 godina otvorio srce: Teško mi je, vreme sad tu ništa ne znači

Čovek koji je sa Divnom proveo 17 godina otvorio srce: Teško mi je, vreme sad tu ništa ne znači

04/03/2019

0

Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe “Dobri momci”.

Divna i Gale zajedno su bili 17 godina, sve do 2009. godine kada su se razišli. Nakon tužne vesti o Divninoj smrti novinari Telegrafa su kontaktirali Galeta koji je rekao da u ovoj situaciji ništa ne znači to što je od njihovog raskida prošlo 10 godina, jer bol nikako nije mala.

- Naravno da mi je teško, vreme sad tu ništa ne znači… - počeo je Gale.

- Sve što mogu da vam kažem je da sam još uvek šokiran i da mi je vest jako teško pala. Divnu ću pamtiti kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obeležila veliki deo mog života i to nikada neću zaboraviti - zaključio je Gale za Telegraf.rs.

Foto Svet

 

Podsetimo, Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila ćerku Atinu. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt.

- Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte - rekao je svojevremeno Mitrović.

Jelena Karleuša i Gale 2008. godine snimili su duet pod nazivom “Mani se”.

 

Divna je pre 9 godina u jednom intervjuu spomenula Galeta.

- Uz konsultaciju sa glavnom urednicom Darinkom Ristović, puštala sam pesme grupe “Dobri momci” i doprinela njihovoj popularnosti. Sastav je u međuvremenu počeo da se osipa i ostao je samo Gale. I pre toga počeli smo da se zabavljamo. Jelena je oduvek bila pametna i znala je da mama ne može ceo život da bude sama. Nije komentarisala našu vezu, ali je bila blagonaklona prema njemu. Nikada se nije vratila s puta, a da Galetu, baš kao i meni, nije donela poklon. Čak je umela da, kada se posvađamo, stane na njegovu stranu. Razišli smo se nakon sedamnaest godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osećaj da bih u braku bila sputana. Imala sam ja još finih veza, vrlo zabavnih i onih u kojima sam maksimalno uživala. Čak su nekad one kraće bile slađe od onih koje su se završavale ozbiljnim rastancima. Ne kažem da se neću opet zaljubiti jer je srce čudan organ, a tada uvek oslabim i počinjem da se doterujem- ispričala je Divna 2010. godine.

hellomagazin.rs/M G printscreeen/Youtube
Tagovi: divna karleuša