Bol koja ne prolazi: Jelena Karleuša ovaj dan nikada neće moći da zaboravi

Bol koja ne prolazi: Jelena Karleuša ovaj dan nikada neće moći da zaboravi

Autor: | 25/01/2021

0

Za Jelenu Karleušu 25. januar više nikada neće biti isti. Naime, majka Jelene Karleuše, Divna, danas bi proslavila šezdeset i treći rođendan, ali Jelena više čak ne može ni da je zagrli.

Gubitak majke za Jelenu je pre gotovo dve godine, bio najveći životni udarac. Usred medijskog linča koji je preživljavala njena porodica, Divna je izgubila najveću bitku. Od tog dana Jelena je naučila da živi sa bolom, koji ne prolazi. Pevačica je nekoliko puta istakla da ne prođe dan da se ne seti svoje majke, a podrška koju joj je divna pružila, kada joj je bilo najteže, zauvek će ostati najjače sećanje na nju.

Majka Jelene Karleuše izgubila je bitku za život, a kada je to čula, Jelena je još jednom pokazala kolika je lavica.

Pročitajte: Svi pričaju o prevari i razvodu, a Jelena je Dušku priredila najlepši rođendanski poklon (video)

Ata Image

 

 

- Kada je saznala strašne vesti pošto je Jelena sletela na aerodrom sa nastupa, pevačica je otišla pravo u bolnicu gde se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za poslednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage - rekao je tada izvor za "Svet".

Jelena Karleuša i ovog 25. januara bila je uz svoju majku. Posetila je njen grob, odnela cveće, a na svom "Instagram" storiju postavila je fotografiju kojom je Divni poželela "Srećan rođendan".

- Srećan rođendan, Anđele moj lepi - napisala je ona.

Instagram story printscreen @karleusastar

 

 

Svog saborca i najveću podršku, Jelena nikada neće zaboraviti, a svako sećanje na Divnu učiniće je jačom i spremnijom da posle svakog pada ustane i nastavi dalje podignute glave.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti