Majka Jelene Karleuše izgubila bitku sa bolešću: Preminula Divna Karleuša

Majka Jelene Karleuše izgubila bitku sa bolešću: Preminula Divna Karleuša

03/03/2019

0

Majka Jelene Karleuše, bivša radijska voditeljka Divna Karleuša izgubila je danas bitku sa opakom bolešću u svojoj 61. godini.

Divna je preminula danas oko 12:30, u svom domu, posle duge i teške bolesti. Ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

Divna Karleuša je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka "Radio Beograd", koja se posle 33 godina rada povukla iz novinarskog posla.

Međutim, i dalje je bila u medijima, ali kao rijaliti učesnica programa "Farma", "VIP Veliki Brat", "Parovi", "Akademija debelih",

Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji. Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na pravni fakultet. S obzirom da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet.

https://www.instagram.com/p/BsG4Ll1AuIZ/

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćer Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno.

https://www.instagram.com/p/BlN-Yy1lDqB/

 

Podsetimo, Divna se borila sa teškim zdravstvenim problemima, 2016. godine primljena je u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pevačica i njena majka nisu želele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.

https://www.instagram.com/p/BkIN_Z_FMBa/

hellomagazin.rs/M G Instagram