Danas puni 45, a ovako je slavila 1. rođendan: Pogledajte retku fotografiju Jelene Karleuše sa oba roditelja FOTO

Danas puni 45, a ovako je slavila 1. rođendan: Pogledajte retku fotografiju Jelene Karleuše sa oba roditelja FOTO

Autor: | 17/08/2023

0

Jelena Karleuša danas slavi 45. rođendan. Sasvim slučajno, a možda je tako bilo i predodređeno, rođena je dan posle Madone, ali dvadeset godina kasnije. Ako ste mislili da će JK organizovati zabavu u velikom stilu, to se ovog puta neće dogoditi.

Miloš Miletić

 
 

Muzička zvezda odlučila je da u svojoj kući upriliči večeru za uži krug. To će, ujedno, biti lepa prilika da obeleži izlazak dugoočekivanog albuma „Alfa“, izdanja koje već danima podiže prašinu, ne samo u estradnom svetu, već i mnogo šire.

Pročitajte: Reci mami da je mogla bolje... Nika Tošić brutalno odgovorila hajterima, jasno je čija je ćerka FOTO

 

A kako je Jelena izgledala kada je slavila prvi rođendan? Pronašli smo jednu arhivsku crno-belu fotografiju, staru 44 godine, koja je ekskluzivna i zbog činjenice da je jedina na kojoj buduću veliku zvezdu vidimo sa oba roditelja. Mama Divna drži je u naručju dok gasi prvu svećicu, tata Dragan nežno je posmatra...

Privatna arhiva

 
 

Iako su se odavno razveli, Jelena je oduvek bila bliska i sa jednom i sa drugom stranom. Kada su se upoznali, Divna je bila student Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. Rastali su se dok je Jelena još bila devojčica. Njen otac je u drugom braku dobio dva sina, dok Divna nije htela da ima više dece.

Privatna arhiva

 

‒ Nisam htela da rodim drugo dete da tu ljubav prema njoj ne bih delila na dva dela. I ona je volela da bude jedinica, princeza i obožavano biće ‒ pričala je svojevremeno Divna o ljubavi prema ćerki kojoj je bila najveća podrška u životu.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić

Slične Vesti

Najnovije vesti