Težak udarac: Najveći životni strah Jelene Karleuše se ostvario, još kao devojčica pribojavala se toga

Težak udarac: Najveći životni strah Jelene Karleuše se ostvario, još kao devojčica pribojavala se toga

Autor: | 06/12/2021

0

Najveći strah Jelene Karleuše se ostvario, pevačica otvorila dušu 

Da vreme ne leči rane Jelena Karleuša uveri nas svaki put kada govori o svoj majci Divni, koja nas je napustila 3. marta 2019. godine. U velikom intervjuu za magazin „Lena“ muzička zvezda evocirala je uspomene na detinjstvo i odrastanje.

Pročitajte: Za dva sata smrt ih je uzela obojicu - Tragedija od koje se porodica Jelene Karleuše nikada nije oporavila, imali su jedva 30 godina

Miša Obradović

 

‒ Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam još kao mala stvorila neki svoj svet. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se ubrzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam sa mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka bila je i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči pa da i sad mogu sasvim jasno da razgovaram sa njom – ispričala je pop diva i otkrila da li joj je odlazak majke izmakao tlo pod nogama.

Pročitajte: Bol ne prolazi - Dve najteže godine Jelene Karleuše

Instagram

 

‒ Kao ćerka jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak Divne bio je ostvarenje najvećeg životnog straha. Ona je umrla, da zlo bude veće, u periodu kada mi je i privatno i poslovno bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima – zaključila je Karleuša. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti