Nećete verovati svojim očima! Jelena Karleuša: Nestvarna sličnost moje majke Divne i Madone na ovoj slici FOTO

Nećete verovati svojim očima! Jelena Karleuša: Nestvarna sličnost moje majke Divne i Madone na ovoj slici FOTO

Autor: | 07/12/2023

0

Majka Jelene Karleuše baš liči na kraljicu popa

Jelena Karleuša doživela je najveći životni udarac kada je 2019. godine preminula njena majka Divna. Pop diva je bila izuzetno vezana za nju tako da bol zbog ovog gubitka nikada neće prestati.

Instagram

 

JK voli da objavi uspomenu sa Divnom, njenu sliku iz mladosti ili zajedničke fotografije. Karleuša neretko posvećuje mami čitave paragrafe koji razneže javnost. Najviše bole one koje Jelena piše na godišnjicu smrti.

„Moja lepotica, moja večna rana... Danas se navršavaju tri godine kako nas je Divna napustila... Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca ona je živa...“, napisala je Jelena na Instagramu jednom prilikom.

Pročitajte: Danas puni 45, a ovako je slavila 1. rođendan - Pogledajte retku fotografiju Jelene Karleuše sa oba roditelja FOTO

„Moja prelepa majka... Slika nastala dve godine pre fizičkog kraja, na Kubi, gde je bila kako bi primila specijalnu vakcinu protiv kancera pluća. Na ovoj slici je već godinu dana bila teško bolesna. Pogledajte kako je bila lepa... Kako je bila jaka u svakom smislu“, napisala je velika muzička zvezda svojevremeno pored Divnine fotografije.

Instagram

 

Ali nije svaka Jelenina objava o mami tužna. Sada je sada htela da pokaže kako Divna liči na kraljicu popa Madonu, i mnogi su se složili da je sličnost neverovatna.

Pročitajte: Jelena Karleuša najnovijom objavom rastužila javnost - Majka je pozajmila novac da bi ispunila moj san (foto)

Pop diva je htela da pratioci pogađaju ko je zapravo na slici koju je objavila, i ispostavilo se da je na fotografiji Madona, a ne Divna. 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti