U tu kuću se ne vraćam! Mesec dana posle rođenja drugog sina Veljko presekao, Ceca odlučila da se ne meša

U tu kuću se ne vraćam! Mesec dana posle rođenja drugog sina Veljko presekao, Ceca odlučila da se ne meša

Autor: | 19/05/2023

0

U novoj epizodi serijala “Ceca Show”, koja se emituje večeras, porodicu Ražnatović kamere nastavljaju da prate u stopu. Ovoga puta u fokusu je Veljko Ražnatović, koji je napravio niz velikih promena u svom životu.

Blic TV printscreen

 

Sin Cece Ražnatović, koji se profesionalno bavi sportom, pokazaće kako izgleda jedan njegov trening. Veljko važi za najboljeg srpskog boksera u kruzer kategoriji.

Kada se pre nekoliko godina sa svojom porodicom iz Beograda preselio u Titel, gotovo svakodnevno putovao je u Novi Sad na trening. U poslednje vreme trenirao je u Beogradu, budući da mu je tu supruga Bogdana sa bebom.

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma, i posao, i sve ostalo - priča Ražnatović.

Pročitajte: Sve joj se skupilo! Ceca priznala da prolazi kroz težak period: Ne mogu više...

Blic TV printscreen

 

Koliko je Veljko Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za decu. Kako je istakao, na ovaj korak se odlučio jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta. Dodao je i da će kapmp biti pristupačan za sve.

Pročitajte: Kako si to mogla da mi uradiš - Bogdana Ražnatović očajna, Anastasija u Kataru sa Veljkovom bivšom FOTO

ATA Images

 

Podsetimo, Veljkova supruga porodila se na drugi dan Vaskrsa i na svet donela sina kome su dali ime Krstan. U novoj epizodi dokumentarno-igranog serijala “Ceca show” kamere Blic televizije pratile su i šta se sve dešavalo na Bogdaninom porođaju.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još