Kamere sve zabeležile! Ovo je prava istina o braku Bogdane i Veljka Ražnatovića FOTO

Kamere sve zabeležile! Ovo je prava istina o braku Bogdane i Veljka Ražnatovića FOTO

Autor: | 01/10/2022

0

Porodica Cece Ražnatović uskoro pred kamerama

Serijal o životu Cece Ražnatović počeće da se emituje 7. oktobra, a već u prvoj epizodi gledaoci će imati prilike da upoznaju sve članove porodice. 

Folk zvezda nikada ranije nije otvorila vrata vile u Ljutice Bogdana 3 i pokazala kako izgleda njen život kada se svetla pozornice ugase.

Pročitajte: U korak sa Ražnatovićima - Kako će izgledati Ceca Show i zbog čega će cela Srbija pričati o ovome (foto)

Ceca Show promo

 

U prvoj sezoni igrano-dokumentarnog serijala “Ceca Show”, nazvanoj “Ceca i deca”, porodicu Ražnatović publika će upoznti iz drugog ugla.
- Već mesecima kamere Ražnatoviće prate u stopu. Sa Veljkom su bile na njegovim treninzima, mečevima, zabeležile su privatne trenutke koji se odvijaju daleko od očiju javnosti, kao što je vreme koje provodi sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom - otkriva izvor koji je do detalja upućen u projekat.

Pročitajte: Od Cece nema niko srećniji - Veljko i Bogdana na samom kraju godine u porodični dom doneli prelepe vesti

Ceca Show promo

 

Porodica Cece Ražnatović bez cenzure


- Videćemo stvari koje su se nedavno dogodile u Cecinom životu i u potpunosti promenuli njegov tok, ali i kako folk zvezda funkcioniše sa sestrom Lidijom koja nikada nije dala nijedan intervju - dodaje izvor.

Pročitajte: Strogi roditelji Ceci jednu stvar nikada nisu oprostili - Mira i Slobodan Veličković želeli su ovakav život svojoj ćerki

Ceca Show promo

 

Ceca ne krije da sa nestrpljenjem iščekuje da publici prikaže serijal o svom životu.

- Nije uvek sve bilo kako sam želela. Verzija mog života u javnosti ima raznih: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih... A kakav je zaista moja svakodnevica daleko od scene i kamera? Koga ja istinski volim,  ko me najbolje poznaje, u čemu uživam, ko me najlakše izbaci iz takta? I koliko se zaista trudim da mi život bude lep videćete u serijalu “Ceca Show”. Nakon više od 35 godina karijere otvaram vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobro došli - izjavila je Ceca ovim povodom.

Pročitajte: Bivši dečko Cece Ražnatović konačno u javnosti, samo šest godina je prošlo, a on izgleda nestvarno (foto)

Ceca Show promo

 

- Mislim da ću uspeti da se snađem, a za ostale članove porodice nisam sigurna, ali će se prilagođavati – zaključuje folk zvezda.

Ceca Show promo

 

Ceca Show promo

 

Ceca Show promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti