Ceca odlučila da se ne meša: Veljko napustio Bogdanu, iznajmio stan daleko od Ljutice Bogdana

Ceca odlučila da se ne meša: Veljko napustio Bogdanu, iznajmio stan daleko od Ljutice Bogdana

Autor: | 13/09/2022

1

Veljko i Ceca ponovo su u žiži javnosti. U porodičnom domu Ražnatovića u Ljutice Bogdana ovih dana pakovali su se koferi i to na duže. 

Pročitajte: U korak sa Ražnatovićima - Ceca snimila serijal o svom životu, cela porodica pred kamerama, ponuda koja se ne odbija!

ATA Images

 

Kako Scandal! ekskluzivno saznaje Veljko se iselio iz vile na Dedinju. Razlog što je napustio Bogdanu i sina Željka više je nego opravdan. 

Naime, Veljko je iznajmio stan u Novom Sadu jer mu ta lokacija više odgovara zbog obaveza i ciljeva koje je sebi zacrtao. On trenira dva puta nedeljno u Novom Sadu i Veterniku, te mu je daleko lakše da živi u Vojvodini, nego da putuje u Beograd. 

Pročitajte: Deca su smisao života - Veliko slavlje u Ljutice Bogdana, niko srećniji od Veljka i Bogdane

Instagram

 

- Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga je rešio da se izoluje, pa je u dogovoru sa suprugom Bogdanom izjanio stan i odselio se. Ona se sa tim složila jer zna koliko mu je taj turnir važan. Dok on bude odsutan, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti kod Cece u vili, ali će svakako s vremenom na vreme sa detetom ići do Novog Sada, jer su njih troje navikli da budu stalno zajedno i baš se retko razdvajaju - rekao je izvor za Scandal!. 

Creative Couple Media

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti