U korak sa Ražnatovićima: Ceca snimila serijal o svom životu, cela porodica pred kamerama, ponuda koja se ne odbija!

U korak sa Ražnatovićima: Ceca snimila serijal o svom životu, cela porodica pred kamerama, ponuda koja se ne odbija!

Autor: | 05/09/2022

0

Cecin rijaliti uskoro pred gledaocima

Iako je do sada više puta dobijala ponude da snimi sopstveni rijaliti šou, Ceca Ražnatović glatko ih je odbijala. Sve do sada. Da li nije bila zadovoljna honorarom koji joj je nuđen ili je nešto drugo bilo posredi nije nam poznato, tek folk zvezdu poslednjih nedelja u stopu prate kamere koje pripremaju materijal za televizijski spektakl na koji se godinama čekalo, prenosi Scandal!.

Pročitajte: Bivši dečko Cece Ražnatović konačno u javnosti, samo šest godina je prošlo, a on izgleda nestvarno (foto)

Boško Karanović

 

Cecin rijaliti, pored muzičke zvezde, uključiće celu njenu porodicu: Veljka i Anastasiju, sestru Lidiju i njenu decu, snaju Bogdanuunuka Željka...

Pročitajte: Napušta porodicu i Srbiju - Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u ovoj prelepoj metropoli nastavljaju zajednički život

Mirko Tabašević

 

Snimalo se celog leta, išlo se na nastupe, čak na Kipar, a na projektu je radilo desetak ljudi. Publika će, pored ostalog, biti u prilici da vidi kako izgleda Cecina kuća, ali i kako se velika zvezda ponaša kada se svetla reflektora ugase.

Pročitajte: Tajno utočište u Crnoj Gori - Zavirite u luksuzni stan porodice Ražnatović u Budvi (foto)

Arhiva Hello!

 

Cecin dokumentarni serijal važi za skuplji projekat za koji je folk zvezda unapred dobila pozamašan honorar, a biće emitovan u okviru nove televizije koja bi uskoro trebalo da počne sa radom.

 

‒ Kamere su Cecu pratile 24 sata, a šta će se od materijala naći u montaži ostaje nam da vidimo. Još nije poznato kako će se rijaliti zvati, ali se zna da će se sve brzo emitovati na novom kanalu koji je u pripremi i uskoro kreće sa radom ‒ zaključio je neimenovani izvor za Scandal!.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti