Porodila se Bogdana Ražnatović! Drugi sin svet ugledao na Arkanov rođendan, a evo kakvo značenje ima neobično ime koje je dobio FOTO

Porodila se Bogdana Ražnatović! Drugi sin svet ugledao na Arkanov rođendan, a evo kakvo značenje ima neobično ime koje je dobio FOTO

Autor: | 17/04/2023

0

Porodila se Bogdana Ražnatović

Ceca Ražnatović dobila je drugog unuka. Njena snaja Bogdana danas se porodila na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i carskim rezom na svet donela dečaka čije je neobično ime otkriveno još pre nekoliko meseci – Krstan. Sve je proteklo u najboljem redu, mama i beba su dobro, a igrom sudbine, spletom okolnosti ili kojim već čudom, na današnji dan rođen je i Željko Ražnatović Arkan.

Pročitajte: Tatin Krstan - Veljko Ražnatović na sedmom nebu, prelepi kadrovi iz porodičnog doma VIDEO

TV Blic

 

Uz Bogdanu su sve vreme bile njena majka Danijela Rodić i svekrva, naravno i suprug Veljko, koji nije mogao da dočeka da vidi sina. Da će se dečak zvati Krstan odlučili su čim su saznali da će ponovo postati roditelji. Ime potiče od grčke reči „stauros“, što znači „krst“. Prema numerologiji, osobe koje se tako zovu imaju težu sudbinu i život pun prepreka koje zahtevaju veliku borbenost i istrajnost. Nešto što bi moglo da se poveže i sa Veljkom, pasioniranim bokserom.

Pročitajte: Reči Arkanove majke i danas se pamte - Zavetovala je Cecu na venčanju, pevačica posle 25 godina ispunila obećanje

Blic TV printscreen

 

Prinovi u porodici najviše se obradovao mali Željko, jer je dobio brata i društvo za igru. Sreću ne krije ni folk zvezda, koja je već „naredila“ da će i drugi unuk morati da je zove Ceca, a ne baka.

- Osećamo se odlično. Rodio se Krstan. Slavlje će biti u našoj kući - rekao je uzbuđeno Veljko po izlasku iz bolnice. 

Pročitajte: Bolna tajna čuvana 27 godina - Ceca pred svadbu IZGUBILA BEBU, Veljko začet vantelesnom oplodnjom

ATA Images

 

‒ Skoro 4.200 g, 54 cm dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se ‒ rekla je Ceca.

‒ Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo!

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti