Sve joj se skupilo! Ceca priznala da prolazi kroz težak period: Ne mogu više...

Sve joj se skupilo! Ceca priznala da prolazi kroz težak period: Ne mogu više...

Autor: | 06/04/2023

0

U novoj, 28. epizodi dokumentarno-igranog serijala „Ceca show“, koja će se emitovati u petak, Ceca Ražnatović otkriće gledaocima šta se novo dešava u njenoj velikoj porodici.

Ceca Show printscreen

 

Kamere su, pored ostalog, zavirile na jednu Cecinu probu sa kandidatima, a folk zvezda je tom prilikom otkrila kako ih priprema za finale Zvezda Granda, šta im se najviše zamera i kako mentorstvo utiče na njene ostale poslovne obaveze.

 

− Nešto se i ne bliži kraj, tek je krajem juna finale, ima tu još mnogo posla sa kandidatima. Žao mi je dece koja ispadaju, jer uvek ispadaju kvalitetni pevači – kaže Ceca.

Pevačica je istakla da je nervira što ostali članovi žirija od takmičara zahtevaju perfektnost.

− Dešava se čak i nama koji smo u tom poslu godinama da nam nije dan, da nas boli grlo, da ne možemo da budemo perfektni. Oni se nose sa ogromnom dozom treme, straha i fascinacije jer pevaju ispred svih nas koji imamo zaista zavidne karijere. To je miks osećanja.

Pročitajte: Ceca ponovo u klinici za estetske korekcije, na red je došlo lice - Dozvala sam se pameti, to mi zaista nije trebalo...

Ceca Show printscreen

 
 

Kada neko ošteti njenog kandidata, Ceca reaguje burno.

− Jako sam srčana, ne mogu da prećutim. U 97 odsto slučajeva sam objektivna, desi mi se možda nekad da ne čujem nešto dobro u studiju, pa tek kada preslušam kod kuće primetim grešku, ali kažem ako je to bio slučaj – kaže pevačica.

Pročitajte: Hit reakcija Cece Ražnatović na 35 godina mlađu devojku Mime Karadžića - Kamere uhvatile trenutak upoznavanja

Ceca Show printscreen

 

Folk zvezda je otkrila da nikad više obaveza nije imala nego u protekloj godini.

Nedostaje mi odmor, to najviše. Zvezde Granda, koncerti, „Ceca i deca“... Rastrzana sam na hiljadu strana, više ne znam gde sam se probudila, zbog čega, kako, s kim, o čemu pričam, to je totalno ludilo – iskreno je zaključila Ceca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još