Gala slavlje kod Ražnatovića: Pogledajte hit snimak Cece i Veljka iz Ljutice Bogdana koji je svima promakao VIDEO

Gala slavlje kod Ražnatovića: Pogledajte hit snimak Cece i Veljka iz Ljutice Bogdana koji je svima promakao VIDEO

Autor: | 18/04/2023

0

Snimak Cece i Veljka na slavlju u vili na Dedinju postao viralan

Bogdana i Veljko Ražnatović juče su po drugi put postali roditelji. Sin Krstan svet je ugledao na dan kada je rođen njegov deda Željko Ražnatović Arkan.

Tim povodom u porodičnoj kući na Dedinju organizovana je velika proslava koja je trajala do zore.

Na proslavi su atmosferu do usijanja doveli pevači Joca Stefanović i Sloba Radanović, kao i Marina Visković i Aleksandra Bursać, a ponosni tata Veljko, očekivano, bio je najveseliji. Kako običaji nalažu, gosti su mu cepali majicu, pa je svako malo morao da oblači novu.

Pročitajte: Neverovatna fešta u domu Ražnatovića: Slavi se dolazak malog Krstana - Ceca najveselija, tata Veljko došao u trenerci FOTO

Instagram

 

Cecino raspoloženje bilo je na nivou, pa se tako, poneta atmosferom, u jednom trenutku popela na stolicu i zapevala, dok su je gosti sa oduševljenjem pratili uglas, jer retko imaju priliku da je vide u takvom izdanju.

 

 

Interesantan je i snimak na kom folk zvezda smiruje svog sina kog je kako se može videti pogodila pesma “Rađaj sinove”.

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović! Drugi sin svet ugledao na Arkanov rođendan, a evo kakvo značenje ima neobično ime koje je dobio FOTO

 

 

Članovi porodica Ražnatović i Rodić, Mili sa suprugom, Marijana Mateus, Viki Miljković sa suprugom Tašketom, Bojana i Mirko Šijan, samo su neki od gostiju koji su uveličali slavlje, dok je Veljkova sestra Anastasija opravdano bila odsutna.

Vilu Ražnatovića u nekom trenutku obasjao je vatromet, a pojavili su se i trubači na oduševljenje tate Veljka koji nije štetedeo na muziku.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti