Potresno saopštenje Dragana Kobiljskog, javnost moli samo za jedno: Ne prija nam da se ime našeg deteta...

Potresno saopštenje Dragana Kobiljskog, javnost moli samo za jedno: Ne prija nam da se ime našeg deteta...

Autor: | 10/05/2023

0

Dragan Kobiljski uputio saopštenje na Fejsbuku

Deca stradala u pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” sahranjena su na beogradskim grobljima, a odjeci tragedije i dalje su prisutni u javnosti.

U međuvremenu se saznalo i da su se neki mališani spasili zahvaljujući herojskom činu E.K. koja je hrabro stala pred dečaka koji je pucao i rekla mu: “Zašto to radiš, prestani.” Time je dala vremena nekolicini drugara da istrče iz škole. Pojedini su predložili da joj se posthumno dodeli orden, pa i da se neka škola nazove po njoj.

Pročitajte: Opelo ćerki Dragana Kobiljskog održao nekadašnji glumac - Rekli su mi da je spasila nekoliko života...

ATA Images

 
 

Njen otac, proslavljeni odbojkaš Dragan Kobiljski, oglasio se putem Fejsbuka, gde je napisao:

“Poštovani, cenimo Vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvešćenja ljudima i društvu da se vrate pravim vrednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi koji samo žele da tihuju svoju bol. Nama ne prija, niti se slažemo sa pominjanjem našeg deteta više u odnosu na ostalu tragično stradalu i teško povređenu decu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalosćenim porodicama.”

 

 

U ime porodice Kobiljski, majka stradale devojčice, Nina, zahvalila se na rečima saučešća koje stižu sa svih strana.

“Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti