Dirljiva objava Nine Kobiljski povodom tri meseca od nezapamćemog zločina: Reči ubijene ćerke gađaju pravo u srce FOTO

Dirljiva objava Nine Kobiljski povodom tri meseca od nezapamćemog zločina: Reči ubijene ćerke gađaju pravo u srce FOTO

Autor: | 04/08/2023

0

Navršavaju se tri meseca od velike tragedije koja je Srbiju zaustavila u vremenu i prostoru. Kad bismo mogli da vratimo vreme, da izbrišemo taj datum iz kalendara, da sprečimo nesreću i sačuvamo decu... Koliko puta smo pomislili na to... Nažalost, u prošlost ne možemo. Najbolnije emocije budi svaki pomen škole „Vladislav Ribnikar” i strahote koja se desila prvih dana maja.

Nina Kobiljski, majka devojčice, jedne od devetoro stradale dece, na Fejsbuku je povodom tri meseca od nezapamćenog zločina podelila dirljivu objavu.

Profimedia

 

„Kako je divno to da niko ne mora čekati ni trenutak da bi počeo svet činiti boljim – Emin izabrani citat... Sreća – Emina izabrana najlepša reč.”

Njen suprug, odbojkaš Dragan Kobiljski, objavio je fotografiju stradale dece, među kojima je i njegova devojčica. Napisao je samo dve tužne reči: „tri meseca”. Utehe nema, samo slomljeno srce i večna bol.

Facebook printscreen

 

Nina je nedavno na Fejsbuku objavila otvoreno pismo, u kome između ostalog navodi da u ovozemaljsku pravdu više ne veruju, obrativši se roditeljima nelečenog dečaka koji je počinio masakr.

„Tragedija koja nas je zadesila je toliko strašna, bolna i nepojmljiva, da se svakodnevno borimo za udah. Misli koje će nas doživotno moriti su: zašto mu niste pomogli? Ovde nije u pitanju samo lična tragedija, već kolektivna tragedija jednog društva jer su stradala izuzetna deca koja su bila na pravom putu da postanu sjajni ljudi i koja su sa nesuđenim sopstvenim porodicama trebala da budu zalog ovom društvu. I dalje se molimo za spasenje vaših duša, ali bez priznanja, nema ni pokajanja.‟

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti