Beli kovčeg i plišani meda: Nina i Dragan Kobiljski ispratili ćerku u večnost FOTO

Beli kovčeg i plišani meda: Nina i Dragan Kobiljski ispratili ćerku u večnost FOTO

Autor: | 06/05/2023

0

Sahrana ćerke Dragana Kobiljskog

Ćerka nekadašnjeg odbojkaša, danas uspešnog trenera Dragana Kobiljskog, stradala je od ruke svog vršnjaka koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” počinio nezapamćeni zločin.

Pročitajte: Potresne reči majke koja je izgubila ćerku, oglasila se Nina Kobiljski - Bog neka nas sačuva od besa i gorčine...

 

Rođaci i prijatelji okupljaju se ispred kapele na Centralnom groblju gde će se u 12.30 časova obaviti sahrana. Među ožalošćenima su otac Dragan, majka Nina, sestra... Proslavljeni odbojakaš ćerku ispraća držeći u ruci plišanog medu.

ATA Images

 
 

Vence za oproštaj od male E.K. poslali su Vlada Srbije i Grad Beograd. Red za izjavljivanje saučešća dugačak je stotinak metara.

Među pristunima su i najbolji odbojkaš Srbije Aleksandar Atanasijević, fizio ženske reprezentacije Siniša Mladenović, reprezentativac Petar Krsmanović, tu je i stručni štab ženske odbojkaške reprezentacije Srbije - Banković, Cvetković i Musulin, bivša reprezentativka Biljana Metlaš, nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović...

ATA Images

 

ATA Images

 

Potresan govor održao je sveštenik koji je kroz suze kazao roditeljima i svim okupljenima da žrtva E.K. mora da promeni živote svih nas.

- Krv je seme iz kojeg niče život. Roditelji, morate da nastavite da živite, zbog vaše devojčice, da je podržite u njenom putu ka Hristu. Rekli su mi da je ona spasila nekoliko života, isprečila se između ubice i drugara... I rekla tom zlu koje je ušlo u dečaka: “Zašto to radiš, prestani?” Siguran sam da ćemo gore da sretnemo E.K. i da ćemo shvatiti zašto se ovo desilo. Hvala što si nas branila i čuvala. Vaskrsenja ne biva bez smrti. Ima mnogo onih koji se junače, ali je pravih junaka malo. Vi roditelji ste blagosloveni što je imate, žrtva male E. mora da promeni živote svih nas. Onda će i svet biti drugačiji.

Pročitajte: Opelo tragično stradaloj ćerki Dragana Kobiljskog održao nekadašnji glumac - Rekli su mi da je spasila nekoliko života...

 

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti