Potresne reči majke koja je izgubila ćerku, oglasila se Nina Kobiljski: Bog neka nas sačuva od besa i gorčine...

Potresne reči majke koja je izgubila ćerku, oglasila se Nina Kobiljski: Bog neka nas sačuva od besa i gorčine...

Autor: | 06/05/2023

0

Supruga Dragana Kobiljskog neutešna

Epilog krvavog pira koji je u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ izvršio četrnaestogodišnji učenik je devetoro ubijenih – osmoro dece i radnik obezbeđenja.

Među stradalih sedam devojčica je i E. K. (14), ćerka Dragana Kobiljskog, proslavljenog odbojkaškog trenera, koji je trenutno angažovan u Rumuniji.

Pročitajte: Nijedna bol nije jača od gubitka deteta - Porodica Kobiljski moli samo za jedno

Profimedia

 

Supruga Nina na Fejsbuku se obratila dirljivom porukom.

“Hvala mnogo svima , beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu.

Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli.”

 

 

I odbojkaški klub Radnički oprostio se juče od svoje mlade igračice bolnim saopštenjem.

“Igračica naše pionirske selekcije, Ema Kobiljski, napustila nas je zajedno sa svojim drugarima iz škole, koji su 3. maja 2023. nastradali u OŠ Vladislav Ribnikar.
Ema je bila požrtvovana, uvek nasmejana i odlična saigračica. Igrala je poziciju primača u kojoj se odlično snalazila i doprinosila svom timu sjajnim poenima na utakmicama.
Njen klub izjavljuje duboko saučešće Eminoj porodici, kao i porodicama i prijateljima ostalih preminulih. Počivaj u miru Ema”, navodi se na zvaničnom Instagram profilu kluba.

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti