Završi se i 8. razred... Koga danas iz detinjstva ispratiti? Reči Nine Kobiljski paraju dušu, a tek kad vidite sliku dve sestre

Završi se i 8. razred... Koga danas iz detinjstva ispratiti? Reči Nine Kobiljski paraju dušu, a tek kad vidite sliku dve sestre

Autor: | 01/06/2024

0

Nina Kobiljski rasplakala potresnom objavom

Tragedija u školi „Vladislav Ribnikar, od koje je prošlo godinu dana, i dalje kida dušu i izaziva suze.

Deca koja su ubijena 3. maja prošle godine u smrtonosnom pohodu njihovog vršnjaka koji je naouržan došao na nastavu bili su sedmaci. Ovog maja završili bi osnovnu školu.

Prerano prekinuta mladost nije dočekala da se, zajedno sa drugovima, raduje maturi, uživa u smehu i pesmi, pravi planove za budućnost.

Antonio Ahel/ATAImages

Porodice stradalih mališana svoju tugu i bol nose dostojanstveno, a sećanje na one koje su najviše voleli s vremena na vreme podele i u javnosti.

Jučerašnji dan, kada su učenici Vračara obeležili kraj školovanja i šetnjom odali počast poginulim drugarima, bio je posebno emotivan za Ninu Kobiljski, majku stradale Eme.

Pročitajte: Svako veče gledam njenu sliku, šaljem joj poruke... Potresno svedočenje Dragana Kobiljskog - Jedan sveštenik nam je rekao...

Uz crtež na kojem je njena devojčica prikazana kao anđeo na nebu, dok je mlađa sestra sa zemlje drži za ruku, Nina Kobiljski je napisala:

– Završi se i 8. razred... Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati? Koga na novom početku bodriti? Nad kim bditi i za koga se nadati? Koga usmeravati? Koga sa ljubavlju stasalog gledati – zapitala se Emina mama.

 

 

Uz emotikone slomljenog srca Nina Kobiljski je dodala:

– Danas njihove drugare, a njima se moliti, zauvek ih voleti i ovu strahotu uz večnu ljubav nekako preživeti... Zauvek Ema, Andrija, Adrijana, Katarina, Sofija, Ana, Bojana, Mara, Angelina i čika Dragan.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs R.Z./ATAImages

Slične Vesti