Srce da prepukne: Odbojkaš Dragan Kobiljski sa suprugom obišao mesto na kojem je stradala njihova ćerka FOTO

Srce da prepukne: Odbojkaš Dragan Kobiljski sa suprugom obišao mesto na kojem je stradala njihova ćerka FOTO

Autor: | 04/05/2023

0

Dragan Kobiljski sa suprugom obišao mesto tragedije

Epilog krvavog pira koji je u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ izvršio četrnaestogodišnji učenik je devetoro ubijenih – osmoro dece i radnik obezbeđenja.

Među stradalih sedam devojčica je i E. K. (14), ćerka Dragana Kobiljskog, proslavljenog odbojkaškog trenera, koji je trenutno angažovan u Rumuniji.

Pročitajte: Milena Vasić objavila snimak nastradalog anđela na Vračaru - Andrija je stvarao muziku kakvu svet nije video VIDEO

ATA Images

 

Nemi od bola, roditelji nastradale devojčice danas su došli do škole u kojoj se odigrala nezapamćena tragedija. Nekadašnji odbojkaš kleknuo je pored mesta na kojem građani pale sveće i ostavljaju cveće u znak oproštaja od stradale dece.

Informer printscreen

 

Informer printscreen

 

Informer printscreen

 

Kobiljskog je vest o tragediji zatekla u Rumuniji. Menadžer kluba Adrijan Feher ispričao je da je srpski trener bio u stanju šoka, pa ga je do Beograda odvezao igrač Dušan Stojisavljević.

Strašnu vest juče je potvrdio bivši odbojkaš Željko Tanasković, koji je u braku sa Draganovom sestrom.

− Svi smo zatečeni i potreseni. Ne znam šta bih rekao. Velika tragedija, prosto je nezamislivo da se to dogodi na ovim prostorima. Šurak Dragan i ja se znamo dugo, igrali smo zajedno, katastrofa je šta ga je zadesilo. Nezamislivo mi je da se to dogodi na ovim prostorima, što samo govori o tome koliko moramo da obratimo pažnju na mlade – poručio je Tanasković.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti