Fotografija Dragana Kobiljskog obišla Srbiju: Ono što je uradio za ubijenu ćerku potreslo celu naciju

Fotografija Dragana Kobiljskog obišla Srbiju: Ono što je uradio za ubijenu ćerku potreslo celu naciju

Autor: | 06/03/2024

0

Roditelji ubijene dece u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar” nikoga nisu ostavili ravnodušnim potresnim svedočenjem u parničnom postupku koji se pred Višim sudom vodi protiv dečaka ubice.

Među njima su i odbojkaški trener Dragan Kobiljski i njegova supruga Nina.

R.Z./ATAImages

 
 

Roditelji nastradale devojčice ispričali su kako izgleda život porodice posle tragedije koja ih je zavila u crno.

Dragan se prisetio 3. maja, dana kada je na 700 kilometara od Beograda primio stravičnu vest, povratka kući, ali i prvog zagrljaja sa suprugom koja ga je dočekala na vratima stana.

- Posle tog 3. maja mi tonemo, samo tonemo. Ja radim u Bukureštu, svako veče sam u stanu, gledam njenu sliku i kao da mi kaže: „Tata, biće dobro”.

Pročitajte: Svako veče gledam njenu sliku, šaljem joj poruke... Potresno svedočenje Dragana Kobiljskog - Jedan sveštenik nam je rekao...

- Kad ostanem sam, na viber joj često pišem poruke, pišem joj šta se dešava, i ubija me kada kao “last seen” vidim “long time ago”, ta sitnica me strašno boli - otkrio je otac ubijene devojčice i dodao da svakoga dana moli Boga da porodici da snage.

- Ja stalno pričam sa Emom. Kada postignem dobre rezultate, izađem iz sale, pogledam u nebo i zahvalim joj. Sećam se kada sam joj pričao, bila je mala jer je prevremeno rođena, „tata je prvo slušao da li dišeš, pa je slušao kako dišeš, valjda će se jednog dana pitati pored koga dišeš”. Nisam to doživeo - kroz suze je rekao Dragan Kobiljski.

- Ne damo nikome da nam oduzme našu Emu, rastanka nema, pokušavamo da nađemo utehu, ali teško ide.

ATA Images

 
 

Juče je jedna Draganova fotografija obišla celu Srbiju. Nastala je nakon što je srpski trener osvojio Kup Rumunije sa svojim klubom. „Rapid” iz Bukurešta trijumfovao je prvi put u svojoj istoriji, a Dragan je trofej posvetio ćerki Emi.

- Moja Ema je stalno uz mene. Nosim je u srcu. Ove godine bilo je mnogo problema i na poslovnom planu, ali sam uvek osećao snagu. Snagu koja mi dolazi od Eme.

- Na putu do osvajanja trofeja, stalno su bili znakovi koji su mi govorili da je tu i, što je još važnije, da će biti tu kada bude teško. Ona je moja ljubav i niko ne može da nam oduzme tu ljubav - rekao je Kobiljski.

Fotografiju pogledajte OVDE.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs R.Z./ATAImages

Slične Vesti