Ovo je najslađa slika koju ćete danas videti: Staša i Lazar Benčina imaju nove frizure, prizor iz salona oduševio FOTO

Ovo je najslađa slika koju ćete danas videti: Staša i Lazar Benčina imaju nove frizure, prizor iz salona oduševio FOTO

Autor: | 20/04/2023

0

Deca Tamare Dragićević su preslatka

Tamara Dragićević veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli fotografije sa prelepih putovanja, ali i prizore iz porodičnog doma koji deli sa suprugom Petrom Benčinom. Popularni glumački par uživa u vremenu koje provodi sa sinom Lazarom i ćerkom Stašom, a slatke trenutke Tamara rado pokazuje javnosti.

Pročitajte: Predivne vesti stižu iz Rovinja! Tamara Dragičević nije mogla da sačeka povratak u Beograd da obraduje sve - DEVOJČICA JE (FOTO)

Instagram

 

Staša i Lazar pokupe sve simpatije kad mama Tamara odluči da ih pokaže svojim pratiocima na popularnoj društvenoj mreži, a tako je bilo i sa fotografijom mališana kod frizera. Staša je prava mala damica, koja mirno i koncentrisano sedi u salonu dok joj se skraćuju krajevi, dok se Lazar, sa druge strane, kao svaki dečak baš i ne može pohvaliti strepljenjem.

Pročitajte: Ovako se izlazi na crveni tepih - Tamara i Petar napravili pometnju u Zagrebu, desetka za stil! (foto)

Instagram

 


Veza Tamare i Petra koja traje preko decenije oduvek privlači pažnju javnosti. Glumica je jednom prilikom otvoreno govorila o poteškoćama sa kojima se suprug i ona susreću u odgajanju dece.

‒ Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: „Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega“ – duhovito je ispričala Tamara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti