Pred matičara su stali bosi, nasmejani i srećni: Tamara i Petar Benčina venčali su se uz zalazak sunca i šum mora (foto)

Pred matičara su stali bosi, nasmejani i srećni: Tamara i Petar Benčina venčali su se uz zalazak sunca i šum mora (foto)

Autor: | 14/01/2022

0

Svadba Tamare i Petra Benčine bila je događaj godine 

Čak i da im reditelji nikada u budućnosti ne ponude ulogu u nekom romantičnom filmu, Tamara Dragičević i Petar Benčina ne bi imali razloga da budu nezadovoljni jer su pre pet godina bili glavni akteri retko viđenih bajkovitih scena snimljenih na Adi Bojani.

Venčanje na plaži, u krugu porodice i dragih prijatelja, o kakvom mnogi parovi maštaju, Tamara i Petar pretvorili su u javu. U leto 2016. godine venčali su se u Crnoj Gori, a prizori sa obale mora i danas mnogim „filmadžijama“ mogu da posluže kao inspiracija.

Pročitajte: Staša nam je zarobila srce - Ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine prvi put na sceni (foto)

Danilo Novović

 

Prelepa mlada u dugačkoj beloj haljini do obale je stigla u čamcu, u pratnji svoga oca, gde ju je čekao mladoženja koji je nosio belo laneno odelo.

Danilo Novović

 

Pred matičara su stali bosi, nasmejani i srećni.

Danilo Novović

 

Svadba Tamare i Petra na obali mora završila se ludom žurkom 

Posle razmene burmi usledila je žurka do kasno u noć. Didžej je puštao hitove iz sedamdesetih i osamdesetih, a u jednom trenutku pojavili su se i trubači uz koje se najviše veselio Tamarin mlađi brat Miša.

Kada je stigla svadbena torta na četiri sprata, uveliko je pao mrak, pa su mladenci prvo parče isekli uz svetlost mesečine i brojnih sveća.

Pročitajte: Gde god krenu, prijatelji kod njih svrate - Tamara i Petar napravili su od stana pravi raj, omiljeno mesto za uživanje i druženje (foto)

Danilo Novović

 

Zvanice, među kojima je bio veliki broj njihovih kolega, kao što su Mima Karadžć, Jelisaveta Orašanin, Miloš Biković i drugih, kasnije su pričale da je Tamarino i Petrovo venčanje najbolja zabava na kojoj su ikada bili.

Bidermajer koji je bacila mlada, tada u četvrtom mesecu trudnoće, uhvatila je Petrova sestra Nađa.

Pročitajte: Svadba Tamare i Petra Benčine oduševila, kao par iz bajke na obali mora (foto)

Danilo Novović

 

Bračni par Dragičević‒Benčina, koji je u međuvremenu dobio ćerku Stašu i sina Lazara, prošlog leta proslavio je pet godina idiličnog braka, krstareći u četvoročlanom sastavu duž obale Jadranskog mora. U intervjuu koji su krajem godine dali za HELLO! osvrnuli su se na prethodni period:

‒ Uvek obeležimo dan venčanja, najčešće tako što odemo na večeru. Živimo dan za danom i ne mogu da kažem da mi je vreme proletelo. Mada, kad pomislim da smo zajedno deset godina, shvatim da imamo stvarno „ozbiljan staž“ ‒ poručila je Tamara uz smeh.

Danilo Novović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti