Veliko slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine: Čestitke ne prestaju da stižu! (foto)

Veliko slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine: Čestitke ne prestaju da stižu! (foto)

Autor: | 16/08/2022

0

Sin Tamare Dragičević i Petra Benčine proslavio treći rođendan

Tamara Dragičević i Petar Benčina imali su veliki povod za slavlje - njihovom sinu Lazaru bio je rođendan. Dečak je napunio 3 godine, a tim povodom roditelji su mu organizovali bajkovitu proslavu u vidu safari žurke.

Pročitajte: Odmor za pamćenje - Oduševićete se gde letuju Tamara Dragičević i Petar Benčina sa decom (foto)

U zelenilom bogatom dvorištu, dekoracija je bila u potpunom skladu, kako to safari žurki i priliči, pa su ambijent krasile igračke poput lavova, majmuna i žirafa, ali nisu izostale ni tramboline i ljuljaške pa ni šatori. Ali pravi dečiji rođendan ne bi bio potpun bez animatora, pa su mališani najviše uživali družeći se upravo sa njima, a da igra bude zanimljivija bili su odeveni u kostime životinja iz džungle.

Pročitajte: Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine sve više liče na majku - Pogledajte porodične fotografije sa letovanja iz snova

Instagram

 

Brojni drugari kao i Lazareva sestra Staša bili su uz veselog dečaka da pevaju rođendansku pesmicu i duvaju svećice, a torta je, razume se takođe odgovorila na temu - zelena boja i životinje iz džungle. Staša je bila najveselija i sve vreme je bila u centru pažnje sa svojom haljinicom od tila.

Pročitajte: Dan za pamćenje - Udala se sestra Petra Benčine, Staša i Lazar zvezde romantičnog venčanja u vinogradu (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Nasmejana mama je blistala u jednostavnoj satenskoj haljini koja prati liniju tela. Nežna boja odlično se uklopila uz jednostavne sandale, a još jedan put Tamara je pokazala da zapravo manje je više.

Instagram

 

Rođendan nije propustio ni Tamarin brat Miša Dragičević, koji je došao sa svojom suprugom Oliverom Bacić.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti