Gde god krenu, prijatelji kod njih svrate: Tamara i Petar napravili su od stana pravi raj, omiljeno mesto za uživanje i druženje (foto)

Gde god krenu, prijatelji kod njih svrate: Tamara i Petar napravili su od stana pravi raj, omiljeno mesto za uživanje i druženje (foto)

Autor: | 17/12/2021

2

Dom Tamare i Petra Benčine prava je oaza ljubavi 

Omiljeni glumačko-bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina, zajedno sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom, trude se da žive kao sav normalan svet. Njihov stan odiše toplinom doma, u kojem je sve ušuškano i podređeno ukućanima.

Pročitajte: Preslatko - Ljubavna priča Tamare i Petra Benčine počela je ovako

Luka Šarac

 

S obzirom na to da i Tamara i Petar vole da se druže, kod njih je uvek vesela atmosfera. Dobro je poznato da se Tamarini „klasići“, među kojima su mnoga „zvučna“ imena poput Miloša Bikovića, Nine Janković, Anje Alač i drugih mladih glumaca, redovno viđaju, a jedno od omiljenih mesta okupljanja je dnevna soba njihove koleginice i prijateljice.

Instagram

 

Dom Tamare i Petra Benčine i mališani obožavaju 

Petar i Tamara važe za brižne i posvećene roditelje, a osim kroz igru, svoju decu rado animiraju čitanjem zabavnih knjiga.

‒ Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče ‒ rekla je Tamara u intervjuu koji je dala za HELLO!.

Pročitajte: Dom Tamare i Petra Benčine danas je najveselije mesto na svetu - Staša proslavlja peti rođendan (foto)

 

 

Tom prilikom otkrila je šta se krije iza fotografije na kojoj u svečanoj toaleti meša ručak na šporetu, dok je ćerka Staša drži za haljinu. Ako je neko i pomislio da ovdašnji glumci uživaju u glamuroznom životu, poput holivudskih zvezda, prevario se.

‒ Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete ‒ priznala je lepa glumica.

Pročitajte: Paulina Manov i Tamara Dragičević ljubile su istog, glumice ponovo u žestokom duelu (foto)

 

 

Suprug Petar Benčina maksimalno joj pomaže u svemu, a trenutke dokolice najradije provodi na garnituri u dnevnom boravku, igrajući se sa kućnim ljubimcem.

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Danica 16:59 04.07.2022
Odgovori

Predivni su, obožavam ih oboje, Tomu sam gledala dva puta i oduševljena sam. Tamara je perfektna mlada glumica , Petar takodje, maestralni su u Tomi !!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti