Porodična oaza u kojoj caruje ljubav: Ovde žive Tamara Dragičević i Petar Benčina FOTO

Porodična oaza u kojoj caruje ljubav: Ovde žive Tamara Dragičević i Petar Benčina FOTO

Autor: | 06/05/2023

1

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine odiše harmonijom

Omiljeni glumačko-bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina, zajedno sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom, trude se da žive kao sav normalan svet. Njihov stan odiše toplinom doma, u kojem je sve ušuškano i podređeno ukućanima.

Instagram

 

S obzirom na to da i Tamara i Petar vole da se druže, kod njih je uvek vesela atmosfera. Dobro je poznato da se Tamarini „klasići“, među kojima su mnoga „zvučna“ imena poput Miloša Bikovića, Nine Janković, Anje Alač i drugih mladih glumaca, redovno viđaju, a jedno od omiljenih mesta okupljanja je dnevna soba njihove koleginice i prijateljice.

Pročitajte: Predivne vesti stižu iz Rovinja! Tamara Dragičević nije mogla da sačeka povratak u Beograd da obraduje sve - DEVOJČICA JE (FOTO)

Instagram

 

Petar i Tamara važe za brižne i posvećene roditelje, a osim kroz igru, svoju decu rado animiraju čitanjem zabavnih knjiga.

‒ Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče ‒ rekla je Tamara u intervjuu koji je dala za HELLO!.

Instagram

 

Tom prilikom otkrila je šta se krije iza fotografije na kojoj u svečanoj toaleti meša ručak na šporetu, dok je ćerka Staša drži za haljinu. Ako je neko i pomislio da ovdašnji glumci uživaju u glamuroznom životu, poput holivudskih zvezda, prevario se.

Pročitajte: Ovako se izlazi na crveni tepih - Tamara i Petar napravili pometnju u Zagrebu, desetka za stil! (foto)

Instagram

 

‒ Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete ‒ priznala je lepa glumica.

Instagram

 

Instagram

 

Suprug Petar Benčina maksimalno joj pomaže u svemu, a trenutke dokolice najradije provodi na garnituri u dnevnom boravku, igrajući se sa kućnim ljubimcem.

Pročitajte: Miša Dragičević svima slomio srce - Evo kako se slažu Tamarina deca sa njegovom ćerkom (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Filip 23:04 06.05.2023
Odgovori

Nekad su glumci bili lepi, presimpatični i ljudine. Ovi danas kao generacija specijalne škole.

hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti