Razglednica s letovanja: Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine su kao sa reklame (foto)

Razglednica s letovanja: Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine su kao sa reklame (foto)

Autor: | 06/08/2021

3

Deca Tamare Dragičević – Neodoljivi prizor s mora

Tamara Dragičević i Petar Benčina letnji odmor koriste na najbolji mogući način. Predah od posla najlepši je u morskom ambijentu, ali i u društvu najmilijih. Glumački par ove godine odlučio se za prelepi Hvar.

Pročitajte: Kao sa razglednice - Porodičnu fotografiju glumice Tamare Dragičević poželećete da pogledate opet!

Kao roditelji dvoje dece, četvorogodišnje Staše i dve godine mlađeg Lazara, odlazak na more ne može biti dosadan. Igranje u plićaku i vožnja brodićima samo su neke od zanimljivih aktivnosti koje letovanje nosi.

Pročitajte: Glumica je presrećna - Tamara Dragičević otkrila divne vesti

Koliko su Tamari i Petru trenuci u krugu porodice dragoceni najbolje svedoči prelepa fotografija koju je poznata glumica podelila na „Instagramu“. Zvezde su, pogađate, Staša i Lazar.

Pročitajte: Dupla sreća u domu Tamare i Petra - Rođendanski poklon o kojem svaka žena mašta

Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine naprosto su neodoljiva, a njihovi osmesi i sjaj u očima govore više od svake reči.

Komentari (3)

Loading
Vekosava 23:29 06.08.2021
Odgovori

Toliko ste puni radosti i harizme da je prava milina gledati vas i nekoliko puta....pozitivni i roditelji i deca...

Jelka 12:29 07.08.2021
Odgovori

Stvarno su ok,,,, dok sam prelistala novine i videla sve naše selfi lepote e i pet puta se prekrstila,,,,, najzad sam naišla na porodicu kako treba neka su živi i zdravi i deca i dragi roditelji neka im Bog da puno uspeha i radosti da ne trče za ovozemaljskog uspehom sve je prolazno ljubav i međusobno poštovanje naravno i posao kojim se bave traži veliko zalaganje živi bili❤️💓

Jovana 11:56 08.08.2021
Odgovori

Preslatki su. Tamara i Petar liče kao da su brat i sestra. To, valjda, dokazuje teoriju da ljudi koji vole sebe nalaze ljubavi koje liče na njih same.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti