Čist luksuz! Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, saunu, stan za zaposlene, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu (foto)

Čist luksuz! Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, saunu, stan za zaposlene, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu (foto)

Autor: | 10/09/2022

0

Garderober Jelene Karleuše

Jelena Karleuša nedavno je renovirala vilu na Dedinju. U tom veličanstvenom prostoru ima dovoljno mesta da svaki član porodice može da napravi svoj mali svet. Pop zvezda kaže da zaista svako ima svoj sprat, ali postoji jedan kutak koji joj je posebno prirastao za srce.

Pročitajte: Jedna vila, tri intrigantna para - Nećete verovati ko je pre Jelene i Duška živeo u njihovoj novoj kući

Miloš Miletić

 

‒ Kuća je ogromna, tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza specijalno je projektovan garderober od 250 kvadrata, koji ima saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije – otkrila je JK za HELLO!.

Pročitajte: Nova drama u porodici Jelene Karleuše - Pozvala sam policiju, zapamtite moje reči!

Miloš Miletić

 

‒ Prostor ima adekvatno svetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe... Da bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organizovan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da jedna žena radi samo kao garderoberka. Ona mora da zna način na koji se šta kači, gde i sa čim, mora da razlikuje brendove, sezone i vintidž stvari od onih koje su posebne vrednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a pošto sve to sakupljam skoro trideset godina, jasno je da je reč o ozbiljnoj kolekciji koja mi znači.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još