Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu: Zavirite u beogradski dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića FOTO

Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu: Zavirite u beogradski dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića FOTO

Autor: | 12/04/2023

0

Dom Slobode i Vojina je oaza mira glumačkog para

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković deceniju i po uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su ćerke bliznakinje Vera i Mila koje su tek nedavno, diskretno i s povodom, počele da se pojavljuju u javnosti.

Boško Karanović

 

Glumački par privatni život ne eksponira u javnosti, pa je mnoge iznenadilo kada se na društvenim mrežama pojavio snimak Slobode za klavirom, dok se u pozadini čuju Vera i Mila koje pevaju. Svakako su imale od koga da naslede umetnički gen.

Osim lepe glumice koju smo prvi put videli u kućnom izdanju, ukazala nam se i jedinstvena prilika da zavirimo u njen dom.

Enterijerom dominiraju prirodne boje, stan je ispunjen svetlošću i sobnim biljkama, a ceo jedan zid je u staklu.

Pročitajte: Što me nisi duže čekao... Slobodu Mićalović ponele emocije, dohvatila mikrofon i zapevala baladu Lepe Brene VIDEO

Budući da važe za porodične ljude privržene tradiciji, dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića posebna je priča u vreme velikih praznika kao što je predstojeći Uskrs.

Pročitajte: Mirjana beži od kamera, njena privatnost nema cenu - Ovo je starija sestra Slobode i Dragane Mićalović FOTO

Instagram

 

Iako žive u Beogradu, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković svaki slobodan trenutak provode u Čortanovcima, gde su pre nekoliko godina kupili imanje na kome su izgradili udobnu vikendicu.

S obzirom da se kuća nalazi na samom obodu Dunava, fenomenalan pogled je zagarantovan, a svež vazduh i netaknuta priroda garantuju preko potreban mir. Meštani idiličnog sremskog mesta su u razgovoru sa novinarima koji su ih obišli otkrili da popularni glumački par često dolazi u punom sastavu, zajedno sa ćerkama, a društvo im pravi i umiljati kućni ljubimac.

Instagram

 
 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti