Menjali biste stan u centru grada za ovaj raj: Kuća Slobode i Vojina na obali Dunava je nestvarna, netaknuta priroda (foto)

Menjali biste stan u centru grada za ovaj raj: Kuća Slobode i Vojina na obali Dunava je nestvarna, netaknuta priroda (foto)

Autor: | 24/01/2022

2

Kuća Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović će vas oduševiti

Iako žive u Beogradu, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković svaki slobodan trenutak provode u Čortanovcima, gde su pre nekoliko godina kupili imanje na kojem su izgradili udobnu vikendicu.

Pročitajte: Za ovo se živi - Sloboda Mićalović prvi put otkako se udala skupila hrabrost za veliki korak, mnoge žene joj zavide

clip printscreen

 

S obzirom da se kuća nalazi na samom obodu Dunava, fenomenalan pogled je zagarantovan, a svež vazduh i netaknuta priroda garantuju preko potreban mir. Meštani idiličnog sremskog mesta su u razgovoru sa novinarima koji su ih obišli otkrili da popularni glumački par često dolazi u punom sastavu, zajedno sa ćerkama Milom i Verom, a društvo im pravi i umiljati kućni ljubimac.

‒ Ono što je zanimljivo, a što su moje ćerke shvatile, jeste da im je lakše da savladaju predmet „Prioda i društvo“ ako me slušaju dok hodamo kroz prirodu. Često šetamo po šumi ili izađemo do reke ‒ rekao je jednom prilikom Vojin.

ytong srbija facebook

 

Kuća Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović raj je za sva čula 

U razgovoru za HELLO! otkrio je da mu je omiljeni hobi – pecanje. 

‒ Za pecanje mora da se ima vremena. To više nije mir i tišina, već strast. Ne pecam pasivnim metodama, već bacim varalicu i jurim ribu.

Pročitajte: Kuća Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović je najsrećnije mesto na svetu - Poznati par na Dunavu proslavio jubilarne rođendane (foto)

Instagram

 
 

Ipak, za priznatog glumca, boravak na prostranom imanju, u okviru koga ima i bazen, nije samo prilika da se odmori i „napuni baterije“, već kada ode u Čortanovce ozbiljno „zasuče rukave“.

‒ Na placu imam oko šezdeset čokota vinove loze. Sam ih orezujem, prskam i radim sve što je potrebno, tako da znam ponešto o vinu, a volim i da popijem pravo crveno ‒ otkrio je glavni junak serije „Tajna vinove loze“.

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici - Sloboda Mićalović prvi put pokazala bliznakinje Veru i Milu (foto)

Instagram

 

Sloboda i Vojin su prošlog leta na svom imanju okupili prijatelje i u njihovom društvu, pod vedrim nebom, proslavili jubilarne rođendane – ona četrdeseti, a on pedeseti.

Instagram

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Hm 19:42 25.01.2022
Odgovori

Ivana Banfic je neko ko zivi na selu i radi... A ovi izletnici, sto su kao kupili kucu na selu a zive u centru Beograda sa decom, ne spadaju u one koji su se preselili.. Ne zamajavajte narod izletnicima...........

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti