Bajka za svaku devojčicu: Pogledajte kako je Arijana Mihajlović uredila kutak za unuku Violante FOTO

Bajka za svaku devojčicu: Pogledajte kako je Arijana Mihajlović uredila kutak za unuku Violante FOTO

Autor: | 24/03/2023

0

Arijana Mihajlović uredila kutak za unuku

Porodica Siniše Mihajlovića poseduje nekoliko nekretnina u Italiji, ali svi njihovi putevi oduvek su vodili u Rim, i iz Rima. Njihov svet okreće se oko baze u večnom gradu, u čijem elitnom delu poseduju luksuzan stan. Dom pun ljubavi i uspomena na slavnog fudbalera, na njegov srećan život sa lepom Arijanom i petoro dece.

Pročitajte: Želja porodice biće ispunjena - Premeštaju se posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića, evo gde će počivati legendarni fudbaler

Instagram

 

Instagram

 

Prostor odiše elegancijom i toplinom, a za dizajn enterijera pobrinula se Arijana, dama od stila i ukusa. Upravo je ona bila zadužena za uređivanje posebnog kutka namenjenog najmlađoj članici ove velike i složne porodice, maloj Violante. Bio je to specijalan poklon od bake za njenih prvih 18 meseci.

Pročitajte: Arijana Mihajlović skinula crninu, pa poručila dušebrižnicima - Ovo je način na koji ja tugujem! FOTO

instgaram

 

Virdžinija, Sinišina i Arijanina najstarija ćerka, objavila je fotografiju na Instagramu i pokazala nam šta se sve krije u najmaštovitijem delu stana. Igračke su, naravno, u prvom planu: mini-sintisajzer kad Violante poželi da zabavi mamu i ostale ukućane, mali šporet, lutke, slikovnice, razne stvari koje vole deca tog uzrasta.

instgaram

 

Devojčica je velika uteha svima posle Sinišinog preranog odlaska. Kako vreme prolazi, sve više podseća na dedu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti