Tanja Savić mora na operaciju, povratak na scenu pod znakom pitanja

Tanja Savić mora na operaciju, povratak na scenu pod znakom pitanja

Autor: | 20/02/2023

0

Pevačica Tanja Savić priznala je da već neko vreme ima problem sa glasnim žicama zbog koga će u bliskoj budućnosti morati da se podvrgne operaciji.

Pročitajte: Posle dugogodišnjeg podstanarskog staža ima svoj dom - U ovom raju daleko od Beograda Tanja Savić živi sa sinovima

Jovanka Bojković

 

‒ Doktor mi je zabranio da pevam, ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme je da malo povedem računa, da radim neke vežbe za glasne žice da bi se malo povratile ‒ otkrila je Tanja u emisiji „Premijera vikend specijal“. Pevačica je dodala da je često promukla, što je veoma brine.

Pročitajte: Gde je ona duga bujna kosa? Tanja Savić uzela makaze i napravila ogromnu promenu - Fanovi ne mogu da je prepoznaju

Boško Karanović

 

‒ Posle jedne takve intervencije povratak na scenu može da bude upitan. I mala nepažnja može da joj promeni život. Neke njene koleginice već su pričale kroz kakav su pakao prošle dok im se nije povratio glas posle operacije. Tanja je, inače, po prirodi neodgovorna, pa je samim tim veći rizik da nešto krene po zlu, jer ona nikoga ne sluša, pa ni doktore – ispričao je izvor blizak pevačici.

Sa istim zdravstvenim problemom suočile su se i Katarina Grujić i Edita Aradinović koje su operisale glasne žice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti