Toliko je želela ćerku: Tanja Savić postaje mama po treći put?

Toliko je želela ćerku: Tanja Savić postaje mama po treći put?

Autor: | 28/01/2022

3

Tanja Savić trudna pišu domaći mediji. Iako se još uvek nije zvanično razvela od supruga Dušana Jovančevića, informacija da će po treći put postati majka brzinom svetslosti se proširila.

Da je Tanja Savić trudna tvrdi apotekarka iz Smedereva kod koje je pevačica nedavno kupila test za trudnoću.

- Bio je baš miran dan, nisam imala posla. U jednom momentu ušla je Tanja i kupila test za rano utvrđivanje trudnoće, ali ne mora da znači da ga je kupila sebi. A šta i da jeste sebi kupila? Mlada je, lepa je, život je pred njom. Znam i da želi da ima ćerkicu, pa eto, ja joj od srca želim da je test bio za nju i da je pozitivan - kaže za Scandal! apotekarka.

Pročitajte: Posle dugogodišnjeg podstanarskog staža ima svoj dom - U ovom raju daleko od Beograda Tanja Savić živi sa sinovima (foto)

Boško Karanović

 

Kako se o vezi Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke svakodnevno piše, mnogi se interesuju kako je Draško reagovao na ove vesti. Da li je Tanja Savić trudna ili ne još uvek nije demantovano niti potvrđeno, a fanovi potajno navijaju da će pevačica uskoro na svet doneti ćerku koju toliko želi. 

Dušan Petrović/Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
Bobox 18:45 28.01.2022
Odgovori

Apotekarki odmah otkaz. Bilo koja zdravstvena informacija pacijenta trebalo bi da je zasticena zakonom i zdravstveni radnice ne bi trebalo da smije da iste iznose u javnost bilo kome, a kamoli medijima.

Biljana 23:53 28.01.2022
Odgovori

Mene je žao mladića,ušta se upustio leglo glumaca koji ne biraju srestvo samo da ostvare svoj cilj.

Majat 14:15 29.01.2022
Odgovori

Koja je mahala u najgorem smislu te reči postao ovaj svet! Odakle pravo ovoj apotekarki da odaje takve informacije? Ako je i PR Tanje Savić, vrlo neukusno i ružno šta su smislili. Savićka se sama vuče kroz blato, ne treba joj onaj bivši Dušan da priča ružne priče o njoj. Ona samu sebe ukopava!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti