I lep i pametan! Gledali ste ga sinoć u Poteri, a niste imali pojma da je baš on unuk legendarnog Cuneta Gojkovića FOTO

I lep i pametan! Gledali ste ga sinoć u Poteri, a niste imali pojma da je baš on unuk legendarnog Cuneta Gojkovića FOTO

Autor: | 21/03/2023

0

Unuk Cuneta Gojkovića učesnik kviza Potera

Najmlađi član četvoročlanog tima, koji je u poslednjem izdanju Potere osvojio impozantnu sumu od 1.185.000 dinara, bio je dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski.

Gledaoci kojima je simpatični momak delovao poznato nisu pogrešili. Reč je o unuku barda naše narodne muzike Predraga Cuneta Gojkovića, koji poprilično sliči slavnom dedi.

Pročitajte: Olga Odanović u suzama - Teško mi je, proveli smo 18 godina… FOTO

Instagram

 

Sergej Šepetkovski sin je glumice Katarine Gojković, a glumački gen nasledio je i od strica Andreja Šepetkovskog. Otac mu je ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski, za koga se Katarina udala kada je imala 33 godine.

Pročitajte: Prelep salonac nadomak Dunava - Ovde Mira Banjac živi sa sinom Branom, svaki kutak priziva uspomene FOTO

RTS printscreen

 

‒ Udala sam se pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe ‒ ispričala je Katarina u emisiji „TV lica“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin