Posle dugogodišnjeg podstanarskog staža ima svoj dom: U ovom raju daleko od Beograda Tanja Savić živi sa sinovima (foto)

Posle dugogodišnjeg podstanarskog staža ima svoj dom: U ovom raju daleko od Beograda Tanja Savić živi sa sinovima (foto)

Autor: | 14/01/2022

0

Dom Tanje Savić nalazi se u Smederevu

Kada je prošlog juna, posle 15 meseci sudske borbe, dobila starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem i dozvolu da ih iz Australije vrati u Srbiju, Tanja Savić nije čekala ni tren već je odmah otišla po njih.

Po sletanju na beogradski aerodrom, zajedno sa mališanima zaputila se pravo u Smederevo, u luksuzan stan koji je ubrzo pre toga kupila i opremila, trudeći se da deci priušti najbolje moguće uslove za srećno odrastanje.

Pročitajte: Ekskluzivna ispovest Tanje Savić za novi HELLO!: Teško je kada deca u vas izgube poverenje

Instagram

 

S obzirom na to da joj u obliženjem mestu Radinac žive roditelji i bliska familija, koji su joj velika podrška, pevačica nije imala dilemu gde će joj, posle dugogodišnjeg podstanarskog staža, biti trajna adresa.

Instagram

 

Dom Tanje Savić njena je oaza mira 

Prva slika sa sinovima nastala je upravo u tek kupljenom stanu, gde su ih u znak dobrodošlice čekale brojne torte, baloni i pokloni.

‒ Konačno kod kuće. Mamini sinovi. Zahvalna Bogu na svemu. Hvala što se danas radujete zajedno sa mnom ‒ poručila je Tanja i ne pokušavajući da sakrije radost.

Pročitajte: Dom Tanje Savić najsrećnije mesto na svetu, folk zvezda ne skida osmeh sa lica (video)

Instagram

 

Život se u međuvremenu vratio u uobičajene tokove, popularna pevačica posvetila se svojim obavezama i, mada je prilično aktivna na društvenim mrežama, retko objavljuje fotografije iz porodičnog doma. Kada to i učini, obično sa pratiocima podeli reči neke nove pesme.

„Ožiljci ne blede, ali sve mi više vrede. Da li vam se sviđaju reči“, upitala je nedavno fanove, uz fotografiju na kojoj setno pozira u spavaćoj sobi.

Instagram

 

Dom Tanje Savić moderno je uređen 

Po svemu sudeći, reklo bi se da se Tanja u uređenju doma vodi devizom – manje je više. Brižljivo izabrani komadi nameštaja su jednostavne forme i svetlih tonova, a sve je uklopljeno s pravom merom.

Instagram

 

Trenutno je dominantna čarobna jelka, visoka do plafona, koja zauzima centralno mesto u dnevnom boravku. Upravo u tom ambijentu Tanja Savić napravila je svojevrsnu novogodišnju čestitku uz koju je svima poželela sve najlepše u predstojećoj 2022. godini.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti