Fotografija koja kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom rasplakaće i najtvrđa srca

Fotografija koja kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom rasplakaće i najtvrđa srca

Autor: | 06/04/2023

3

Miroslav i Devin, susret koji kida dušu

Sudskom procesu koji su Mirjana Antonović i njen sin Devin pokrenuli protiv Miroslava Ilića s ciljem dokazivanja očinstva, čini se, ne nazire se kraj, a u međuvremenu se mnogo toga promenilo.

Pročitajte: Ko se zadnji smeje... Miroslav Ilić izgubio na sudu od Mirjane Antonović, oglasio se advokat

Mirko Tabašević

 

Mladi lekar iz Amerike, koji tvrdi da mu je poznati pevač otac, odnedavno uživa u čarima roditeljstva, jer je sa izabranicom Džes dobio ćerku Evu Medson. Sudeći po njegovim izjavama, kao da je izgubio entuzijazam da će se njegov slučaj pozitivno rešiti.

Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju – poručio je u izjavi za 24. sedam.

Pročitajte: Tata, ovo ti je snaja! Pogledajte kako izgleda žena koja je Devinu Antonoviću rodila ćerku Evu FOTO

Mirko Tabašević

 

− Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – priznao je Devin koji je Miroslava, pre nego što su se sreli u sudu, prvi i poslednji put video kao dečak od 18 meseci. Tada je od njega na poklon dobio lančić sa zlatnim krstom koji i danas nosi.

Pokušaj da sa Miroslavom stupi u kontakt nije urodio plodom.

Pročitajte: Miroslav i Gordana likuju, očajna Mirjana oglasila se iz Amerike - Ne znam da li je to istina, uskoro će se sve saznati

Privatna Arhiva

 

Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: Drago mi je da si živ i da si dobro. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje.

Pročitajte: Luksuz koji je sam sebi obezbedio - Ovo je dom Devina Antonovića, oduševiće vas gde živi sin Miroslava Ilića FOTO

Facebook

 

Zanimljiv je podatak da je Devin, kako je tvrdila Mirjana Antonović, po želji Miroslava Ilića trebalo da se zove Kristijan. Ali, sudbina je umešala prste, Mirjana i Miroslav su se rastali, pa tako njihov sin kroz život korača kao Devin Antonović.

Komentari (3)

Loading
Anja 08:44 07.04.2023
Odgovori

Miroslave, ne budi tolika jajara,priznaj svog sina.Ionako svi godinama znaju da dete postoji.Ne verujem da je ova žena izmislila priču.A i zašto bi?Ona je srećna sa svojim sinom,a tebi je greh na duši,što se ovako odnosiš prema njima.Izgubio si svaki respekt kao čovek,velika si nula.

Danka 13:08 07.04.2023
Odgovori

Da,ovo je veliki publicitet za Miroslava,ali u negativnom smislu.Zasluzuje prezrenje od svih normalnih i savesnih ljudi.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti