Devinu je svega preko glave, i suđenja, i Miroslava Ilića: Moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao

Devinu je svega preko glave, i suđenja, i Miroslava Ilića: Moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao

Autor: | 09/02/2024

1

Vanbračni sin Miroslava Ilića otvoreno

Mediji se mesecima bave sudskim sporom Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović, koja traži od pevača da sina Devina prizna kao svog.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sudska rasprava brzo se prelila na medijsku - Mirjana je bila rešena da istera svoju istinu na videlo, dok je Miroslav negirao svaku njenu izjavu, bilo da je izrečena na ročištu ili novinarima.

Pročitajte: Miroslav i Gordana likuju, očajna Mirjana oglasila se iz Amerike - Ne znam da li je to istina, uskoro će se sve saznati

Borba Mirjane Antonović da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina traje duže od 15 godina, a epilog se ne nazire.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Devin, koji se trudio da se ne eksponira medijski, fokus je prebacio na ćerkicu Evu koju je prošle godine dobio sa izabranicom Džes.

Razočarenje povodom čitavog spora, ali i svog navodnog oca vanbračni sin Miroslava Ilića izrazio je samo jednom.

Pročitajte: Dedino oko plavo, zar je nikada neće zagrliti? Unuka Miroslava Ilića ista on, da li je moguće da toliko liči na njega

- Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo vezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao - poručio je  za časopis Svet svojevremeno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (1)

Loading
GRADINJAR 15:53 13.02.2024
Odgovori

"HRABAR " PALACALO SE ODRIČE SVOJE KRVI ! BEŽITE OD OVAKVOH !

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti