Dao mu je svoje prezime i zamenio biološkog oca: Ovaj bogati biznismen je podigao vanbračnog sina Miroslava Ilića FOTO

Dao mu je svoje prezime i zamenio biološkog oca: Ovaj bogati biznismen je podigao vanbračnog sina Miroslava Ilića FOTO

Autor: | 08/02/2023

0

Vanbračni sin Miroslava Ilića nosi prezime očuha Daniela

Svaka nova objava o sudskom sporu koji godinama vode Miroslav Ilić i Mirjana Antonović iznova podseti na glavne aktere priče čiji nas početak vraća nekoliko decenija unazad.

Pročitajte: Stravične pretnje! Ovako je izgledao razgovor Mirjana Antonović i Gordane Ilić - A ti si ta otimačica muževa...

Privatna Arhiva

 

Iako Mirjana Antonović duže već pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, pevač je jasno stavio do znanja šta misli o tome:

− Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina.

Pročitajte: Kada mu je bilo 18 meseci Miroslav mu je priredio iznenađenje - Devin priznao koji dar od oca i danas nosi sa sobom

Privatna Arhiva

 

Gospodin koji je podigao Devina je Daniel Antonović, vlasnik kompanije „Antonovich Furs”, koja se bavi prodajom luksuznog krzna. Lepa Mirjana je, neposredno po dolasku u Ameriku, radila kao model, odnosno zaštitno lice te firme. Brzo se između nje i Danijela rodila ljubav, a zatim su ušli u brak u kome su dobili ćerku Dijanu.

Pročitajte: Neočekivao - Devin je odlučio da pozove Miroslava, razgovor koji je promenio sve

Facebook

 

Brak nije bio srećan, a Mirjana je kasnije pričala da je njen suprug bio posesivan.

− Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti − opisivala je njihov odnos.

Pročitajte: Luksuz koji je sam sebi obezbedio - Ovo je dom Devina Antonovića, oduševiće vas gde živi vanbračni sin Miroslava Ilića

Facebook

 

Dok je vođena brakorazvodna parnica upoznala je Miroslava Ilića i rodila sina Devina, kome je prvo namenila ime Kristijan.

− Kada je Devin napunio šest godina i trebalo da krene u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao ono koje nosi njegova sestra, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Advokat je brzo predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od početka sam bio u toku sa svim dešavanjima u vezi sa tužbom i utvrđivanjem očinstva – govorio je Danijel Antonović, koji je i danas blizak sa Devinom, ali i sa Mirjanom. Ipak, za razliku od njih bogati biznismen se ne eksponira u medijima, a nema ni profil na društvenim mrežama.

Facebook

 

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti