Najtužniji rođendan Jelene Perčin: Danas puni 42 godine, porodica joj se raspada, a bivši muž...

Najtužniji rođendan Jelene Perčin: Danas puni 42 godine, porodica joj se raspada, a bivši muž...

Autor: | 19/01/2023

2

Rođendan Jelene Perčin ove godine je po svemu drugačiji

Jelena Perčin, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica, danas slavi 42. rođendan. Talentom i harizmom decenijama osvaja publiku, a u njenoj radnoj biografiji posebno se izdvajaju serije „Zabranjena ljubav“, „Kud puklo da puklo“ i „Dobre namere“.

Jelena dolazi iz Konavla, sa 16 godina preselila se u Zagreb i 2000. upisala Akademiju dramskih umetnosti.

Pročitajte: Veliku ljubav izgubio je zbog ambicija - Pogledajte kako izgleda prelepa Cetinjanka koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene

Profimedia

 

Osim glumačkim umećem, Jelena Perčin pažnju privlači i izgledom, pa se često mogu čuti komplimenti kako nije žena svojih godina.

Jednom prilikom otkrila je kako usklađuje poslovne obaveze i vreme rezervisano za porodicu.

‒ Potrebno je puno žrtve i organizacionih sposobnosti da bi se uskladili troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim da za njih budem tu. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sigurna sam da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme ‒ rekla je Jelena za hrvatski Story.

Pročitajte: Teško mi je, nismo mogli više… Jelena Perčin rekla KRAJ, brak sa Momčilom Otaševićem ne može da se spasi

Mirko Savović

 

Godine 2008. Jelena se udala za Kristijana Babića sa kojim ima ćerku Lotu, a par se razveo 2011. godine. Zatim je ušla u vezu s glumcem Momčilom Otaševićem. Upoznali su se na setu serije „Zora dubrovačka“ i venčali 2018. godine. Supružnici imaju sina Jakšu i kćer Mašu, a nedavna potvrda kraha braka iznenadila je javnost.

Komentari (2)

Loading
Leona 18:14 27.01.2023
Odgovori

Jelena je divna zena. Nema zbog cega da bude tuzna. Ima karijeru, lepotu i pamet, i troje divne i zdrave dece. Nadam se, da ce, kad deca porastu, upoznati nekoga ko ce joj intelektualno i obrazovno odgovarati. Dotad, Jeco, glavu gore. Voli te puno zena i majki i salju ti najlepse zelje i puno pozitivne energije.

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti