Anastasija prekinula porodičnu tradiciju: Ceca, Lidija i Bogdana uradile su istu stvar na svom venčanju, ona je rekla NE

Anastasija prekinula porodičnu tradiciju: Ceca, Lidija i Bogdana uradile su istu stvar na svom venčanju, ona je rekla NE

Autor: | 25/08/2023

0

Venčanica Anastasije Ražnatović prekinula porodičnu tradiciju

Anastasija Ražnatović u tajnosti je rekla „da“ svom izabraniku Nemanji Gudelju, za razliku od majke Cece i brata Veljka čija su svadbena veselja bila medijski događaj broj jedan.

Dragan Petrović/FVS, manastirrajinovac.rs

 

Osim što na svom venčanju nije želela kamere, Anastasija je prekinula decenijsku tradiciju koju je počela Ceca, a nastavile je tetka Lidija i snaja Bogdana.

Pročitajte: Zašto su se Anastasija i Nemanja venčali baš u manastiru Rajinovac

Naime, kada se pre četiri godine ženio Veljko, mlada je nosila venčanicu u kojoj se februara 1995. udala Ceca.

‒ Raznežila sam se kada sam ugledala Bogdanu u mojoj venčanici, iako sam je i pre današnjeg dana videla u njoj – ispričala je folk zvezda kad je ženila sina.

Mirko Tabašević

 

Raskošnu belu kreacija kupljenu u Milanu, koja nosi etiketu jednog grčkog dizajnera, između Cece i Bogdane nosila je i Lidija kada se udavala za Predraga Ocokoljića.

Instagram

 

Da je tradicija u porodici Ražnatović važna javnosti je odavno poznato, pa su mnogi očekivali da će skupocenu čipkanu venčanicu nositi i Anastasija, međutim, to se nije desilo.

Pročitajte: Horoskop Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja sve otkriva - Sudbinski su povezeni, venčali su se, ali...

Ona se odlučila za svedeniji i moderniji model. Ipak, nije isključeno da Cecinu venčanicu neće poneti na velikom svadbenom slavlju koje je u planu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti