Napustio je ženu i ćerku i u Zagrebu zasnovao novu porodicu: Ovo je sin Milana Štrljića, Ivin 21 godinu mlađi polubrat

Napustio je ženu i ćerku i u Zagrebu zasnovao novu porodicu: Ovo je sin Milana Štrljića, Ivin 21 godinu mlađi polubrat

Autor: | 14/01/2023

4

Otac Ive Štrljić u drugom braku dobio je sina Frana

O odnosu Ive Štrljić i njenog oca Milana, jednog od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, godinama se nagađa. Kada je Iva imala 15 godina, on se razveo od njene majke, svoje supruge Slavice, balerine Pozorišta na Terazijama i preselio u rodnu Hrvatsku, gde je započeo novo poglavlje u profesionalnom, ali i privatnom životu.

Od tada nije dolazio u Srbiju, gde je živeo dve decenije, a po svemu sudeći nije se previše trudio ni da izgradi blizak odnos sa ćerkom, koja je krenula njegovim glumačkim stopama.

Pročitajte: Zar s njom da prevariš onakvu ženu - Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

Instagram

 

− Dešavalo mi se nekoliko puta da mediji žele da naš odnos prikažu kroz neku „svađu“, neko „nerazgovaranje“, što nije tačno, a ono što moram da naglasim je da ću svog oca uvek da branim, čak i onda kada on to nije zaslužio, jer sam ja njegova ćerka. I ovo što sada pričam razumeće svaki otac i svaka ćerka ‒ ispričala je nedavno Iva Štrljić u intervjuu za magazin Story.

Pročitajte: Bolest Seke Aleksić uzela maha, otkazala nastup za večerašnji doček - Nisam dobro FOTO

Instagram

 

Milan Štrljić prošlog marta napunio je sedamdeset godina, a već 25 je u skladnom braku sa Dašom, koja je po profesiji fizioterapeut. „Supruga je moj čvrst oslonac‟, istakao je u jednom od retkih intervjua koje je dao poslednjih godina.

Nerado govori i o sinu, koji je od polusestre Ive mlađi 21 godinu.

Frane besprekorno govori engleski, voli borilačke veštine i želi da uči japanski ‒ otkrio je Milan Štrljić jednom prilikom.

Komentari (4)

Loading
Mojca 17:53 14.01.2023
Odgovori

Neko se razvede jer se zaljubio u drugu ženu, neko zato što ne želi obaveze, neko zbog ovoga ili onoga, a ovaj se razveo zbog domovine. Zavoleo je više od porodice, od dece, od grada koji mu je pružio sve. E to se zove domoljub, i to zaslužuje domovinsku penziju. Nadam se da će mu je dati jer se odrekao svega zbog nje.

Pavleka 18:44 15.01.2023
Odgovori

Kako otac jedno dijete voli i brine o njemu, a za drugo bas ga briga? Kakav je to mentalni sklop? Tuzno i zalosno. Trebalo bi da ga bude sramota.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti