Iva Štrljić se javno obratila ocu, zajednička fotografija probudila emocije: Danas je tvoj rođendan... (foto)

Iva Štrljić se javno obratila ocu, zajednička fotografija probudila emocije: Danas je tvoj rođendan... (foto)

Autor: | 23/03/2022

0

Otac Ive Štrljić proslavio rođendan

Talenat je nasledila od oca, velikog jugoslovenskog glumca Milana Štrljića. Iako ih je život razdvojio – posle razvoda roditelja ona je ostala sa majkom u Beogradu, a on se preselio u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta – Iva Štrljić ostala je sa njim u kontaktu. Pričalo se da nisu u dobrim odnosima, što je simpatična glumica više puta demantovala. Uostalom, na društvenim mrežama često evocira uspomene, a juče mu je na poseban način čestitala rođendan.

Proćitajte: Milan Štrljić nikada ne govori o ćerki Ivi, ovo je jedini izuzetak - To je sudbina i tako je moralo biti

Iva, koja je gledaoce kraj malih ekrana oduševila ulogom Dijane Erski u hit seriji „Igra sudbine“, na Instagramu je objavila fotografiju iz detinjstva i probudila nostalgiju za nekim lepšim vremenima.

‒ Danas je tatin rođendan i, birajući fotografiju, nekako uvek dođem do toga da mi je ova naša jedna od najdražih. Jer, sve je tu negde na njoj, u pogledu oca, u pogledu deteta, u zamišljenosti, u durenju, u osmehu, u smazanim palačinkama i izrecitovanoj pesmici... Onaj maleni smešni detinjasti trenutak koji razumeju tate i razumeju ćerke. Onaj neki krhki, nespretni, simpatični momenat koji teško da umem da opišem tek tako, nekim pridevom, nekom rečju. Jednostavno, taj zajednički trenutak tata i trenutak ćerki...

Pročitajte: Za njenog oca svi smo čuli, ali znate li kako izgleda majka Ive Štrljić? Evo na koga je glumica nasledila lepotu (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti