Nekad jedan od najlepših Jugoslovena, a danas... Ovako sada izgleda Milan Štrljić

Nekad jedan od najlepših Jugoslovena, a danas... Ovako sada izgleda Milan Štrljić

Autor: | 10/09/2023

0

U bivšoj državi bio je jedan od najtraženijih i najomiljenijih glumaca. Sa raspadom zemlje Milan Štrljić se povukao u ilegalu i odselio iz Beograda u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta. Tu i tamo smog a gledali u nekim serijama, a pominjali uglavnom u vezi sa ćerkom, takođe glumicom, Ivom Štrljić.

Instagram

 
 

Kako danas izgleda jedan od najzgodnijih Jugoslovena? Pre nego što bacite pogled na fotografiju, imajte u vidu da je u martu proslavio 71. rođendan.

Pročitajte: Iva Štrljić potpuno iskreno o ocu Milanu - Ožiljci na srcu nose se ceo život...

Rođen je u Tordincima, između Vinkovaca i Borova, a kao desetogodišnji dečak preselio se u Split, gde je nastavio školovanje. Glumu je završio na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i u glavnom gradu tadašnje Jugoslavije ostao da živi i radi.

Instagram

 

U prvom braku sa Slavicom, balerinom Pozorišta na Terazijama, dobio je ćerku Ivu, dok iz drugog, sa Dašom, ima sina Frana.

Milan je u Splitu osnovao Umetničku akademiju, ali stiže da se bavi i svojim poslom. Gledali smo ga, između ostalog, u popularnoj telenoveli “Larin izbor”, a od prošle godine angažovan je u seriji “Kumovi”.

Nova TV printscreen

 

Za potrebe ovog televizijskog projekta, najgledanijeg u Hrvatskoj u sezoni 2022/23, slavni glumac je prvi put u životu pustio bradu. Spremaju se i nove epizode. Za dnevnik.hr Štrljić je nedavno otkrio da ga je razveselio povratak na set, a obradovao se i druženju sa kolegama.

- Ko kaže da je teško, nije istina. Nekome je možda teško da rano ustane, ali meni nije, meni je to radost. Ja volim svoj posao, volim i kolege, a nedelju-dve odmora dovoljne su da se čovek resetuje.

Pročitajte: Milan Štrljić nikada ne govori o ćerki Ivi, ovo je jedini izuzetak - To je sudbina i tako je moralo biti

Atmosfera na snimanju je doslovno porodična, dodaje. Na pitanje koliko sličnosti ima sa likom koji tumači, Stipanom Macanom, Milan je u šali odgovorio: “Nemam nikakve, osim što je brada moja”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti