Tata i mama, jedne zime, jednom davno... Iva Štrljić raznežila Instagram

Tata i mama, jedne zime, jednom davno... Iva Štrljić raznežila Instagram

Autor: | 27/11/2023

0

Prvi dani zime u mnogima od nas bude nostalgiju i uspomene na prošle dane. Vraćaju se slike iz detinjstva, sankanja, grudvanja i ostale čarolije na snegu koje smo delili sa roditeljima i drugovima. Juče su u Beogradu pale prve pahulje, a s njima se i Iva Štrljić prisetila jednog lepog dana.

Miša Obradović

 
 

„Tata i mama... jedne zime... jednom davno“, napisala je uz crno-belu fotografiju na kojoj vidimo mladi, zaljubljeni par.

Instagram

 

Ovo je jedna od retkih slika na kojoj roditelje Ive Štrljić vidimo zajedno. Razveli su se kada je ona imala 15 godina. Ostala je da živi sa majkom Slavicom, nekadašnjom balerinom Pozorišta na Terazijama. Otac joj je, to oduvek znamo, proslavljeni glumac Milan Štrljić.

Pročitajte: Iva Štrljić u suzama o ocu Milanu, raspala se na komade - Boli me to što je rekao, nije umeo ništa...

O odnosu sa njim nikad nije puno pričala. Sve do jedne emisije u kojoj je otvorila dušu i prisetila se, između ostalog, da je zavolela poeziju još pre nego što je krenula u osnovnu školu, i to zahvaljujući ocu koji je voleo da joj čita pesme uveče pred spavanje.

TV Novosti printscreen

 
 

Milan i Slavica rastali su se kada je Iva bila u najosetljivijem životnom dobu. Otac joj je, kako je priznala, jako nedostajao. Uostalom, bio je i daleko odavde – početkom devedesetih napustio je Beograd i otišao u Hrvatsku, gde je nastavio karijeru.

Pročitajte: Nekad jedan od najlepših Jugoslovena, a danas... Ovako sada izgleda Milan Štrljić

- Mama ostaje da živi ovde, tata odlazi da živi tamo, a vi sa vaših 15 godina treba da odlučite da li ćete izabrati nju ili njega. To je strašna situacija. Ja sam znala da ću, šta god da odlučim, ceo život biti kriva. I to je istina. Osećaj krivice čitavog života sam nosila sa sobom ‒ ispričala je glumica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti